ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το πιστεύουν για Πισάρο

Το πιστεύουν για Πισάρο

19/05/2011
Το πιστεύουν για Πισάρο
Αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για να ντύσουν τον Νταβίντ Πισάρο στα ερυθρόλευκα είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός μέσος δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα, η οποία ωστόσο για να τον παραχωρήσει ζητεί αρκετά χρήματα. Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν πολύ τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, αλλά δεν προτίθενται να δώσουν υπέρογκα ποσά για έναν ποδοσφαιριστή 32 ετών. Οι «τζιαλορόσι» φέρονται να αξιώνουν περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα τόσα λέγεται πως θα θελήσει ο παίκτης για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Το θέμα είναι να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Πισάρο, ο οποίος στην κρούση που του είχε γίνει πριν ένα μήνα εμφανιζόταν αρνητικός, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση.

Αναμονή για Σάντσες

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τις φήμες περί εμπλοκής άλλων ομάδων για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του παίκτη, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την επίσημη πρόταση που θα είναι αρκετή για να φέρει τον Κολομβιανό μέσο στο λιμάνι. Εκτιμούν πως με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ θα μπορέσουν να πείσουν τη Βαλανσιέν να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Πάντως δεν δείχνουν καμία διάθεση να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού ή να μετατραπεί η συγκεκριμένη υπόθεση σε σίριαλ.

Πάει Ελβετία ο Κοβάτσεβιτς

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Ελβετία. Πιθανολογείται πως το ταξίδι αφορά την περίπτωση του 22χρονου ακραίου φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού (έχει γαλλική υπηκοότητα), Τζιοβάνι Σίο, που αγωνίζεται στη Σιόν και φέτος είχε 29 συμμετοχές και 10 γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται και ο 26χρονος Ιρανός (με σουηδική υπηκοότητα) αριστερός μπακ Μπεχράν Σαφαρί, που μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και τον γνωρίζει ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, καθώς είχε περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Γέφυρες από Πάρντο

Θολό παραμένει το τοπίο για την ενίσχυση στον… άσο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν δύο γκολκίπερ και οι πιθανότητες ανατροπής στην υπόθεση του Ούρκο Πάρντο είναι ελάχιστες, αφού οι πρωταθλητές προσφέρουν 300.000 ευρώ κι εκείνος αρχικά είχε ζητήσει 550.000 ευρώ. Ο 28χρονος γκολκίπερ, που φήμες θέλουν τις τελευταίες ημέρες να έχει ρίξει γέφυρες ελπίζοντας σε ανατροπή του σκηνικού, θα δεχόταν να υπογράψει και με 400.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως πλέον είναι αργά.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου