ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πάντα πρώτος ο Μαρκάνο


Πάντα πρώτος ο Μαρκάνο

20 Μαΐου 2011
ΜΑΡΚΑΝΟΓια την θέση του αριστερού μπακ, η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο είναι ψηλά στην λίστα και ο Ολυμπιακός φαίνεται να την προχωράει μέσω του Εντουάρντο Μαθία.
Ο 23χρονος Ισπανός έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι με την Χετάφε (είναι δανεικός από την Βιγιαρεάλ) και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Βαλβέρδε μια και μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις (και στοπερ).
Ο Ιβάν Μαρκάνο γεννήθηκε στο Σανταντέρ στις 23 Ιουνίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Ρασίνγκ, που τη σεζόν 2006-07 έπαιξε σε 32 αγώνες. Αυτό του χάρισε και την προώθησή του στην πρώτη ομάδα την αμέσως επόμενη χρονιά, που όμως πήρε χρόνο συμμετοχής σε μόλις 2 παιχνίδια.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και την περίοδο 2008-09 όπου με 35 συμμετοχές έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας του. Τότε ήταν που τον είδαν και οι σκάουτερς της Βιγιαρεάλ, η οποία δαπανώντας 6 εκατ. ευρώ τον έφερε στο ρόστερ της. Ωστόσο δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο «κίτρινο υποβρύχιο» (16 αγώνες, 1 γκολ) και παραχωρήθηκε δανεικός για την τρέχουσα σεζόν στη Χετάφε.

Φέτος έχει κάνει μια αρκετά καλή σεζόν  κάτι που έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σε 4 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του με την Βιγιαρεάλ έχει διάρκεια μέχρι το 2015.


www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου