ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"

Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"

Ημερομηνία: 21/05/2011
Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"www.soccerplus.gr H διεύθυνση ανάπτυξης διαιτησίας (ΔΑΔ) που δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια από την ΕΠΟ ώστε να μπορέσει να υπογράψει τη σύμβαση διαιτησίας της UEFA, καταργήθηκε χθες με απόφαση του ΔΣ, αφού η ύπαρξή της δεν περιλαμβάνεται στο νέο κανονισμό διαιτησίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο επικεφαλής της Κύρος Βασάρας που είναι και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA η θα σταματήσει να έχει οποιαδήποτε διοκητική σχέση με την ελληνική διαιτησία ή θα είναι ένα από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ.
Η νέα ΚΕΔ θα είναι πενταμελής. Όσον αφορά τον πρόεδρο της Επιτροπής, θα προέρχεται από το Δ.Σ. της ΕΠΟ (και όχι αναγκαστικά από την εκτελεστική γραμματεία) αλλά δεν θα μπορεί να είναι εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ ή της football LEague.
Οι άλλοι τέσσερις θα είναι πρώην διαιτητές. Το σενάριο να είναι δύο μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ στην ΚΕΔ και τρεις πρώην διαιτητές συγκεντρώνει από χθες λιγότερες πιθανότητες.
Όπως προβλέπει η ντιρεκτίβα της FIFA με την οποία εναρμονίζεται η ΕΠΟ θα συνεχίσει να υπάρχει το «τμήμα διαιτησίας» το οποίο στελχώνεται από υπαλλήλους της ομοσπονδίας.

Οι αρμοδιότητες κάθε μέλους της ΚΕΔ και τα ονόματά τους θα επικυρωθούν σε Δ.Σ. μετά την γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 3 Ιουνίου.
Τέλος οι αρμοδιότητες που είχε ως σήμερα η ΔΑΔ περνούν στην ΚΕΔ.
www.soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου