Απολύτως δικαιολογημένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έχωσε στον Σταύρο Αδαμίδη για την άθλια συμπεριφορά του ιδίου και της ΑΕΚ μετά τις σκηνές ντροπής στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο διορισμένος πρόεδρος της "Ένωσης", ήταν απών στο Δ.Σ. της Super League, αλλά ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής δεν άντεξε και είπε δυο κουβέντες, ώστε να πάρει το... μήνυμά του. Άλλωστε, του έχει πολλά μαζεμένα και δεν γίνεται να μένει στο απυρόβλητο.

Η αφορμή για την νέα κόντρα είναι το… μαχαίρι του ΟΠΑΠ στην τελευταία δόση προς τον συνεταιρισμό εξαιτίας των όσων είχαν γίνει στον τελικό και το ότι ο οργανισμός δεν υπογράφει με την Σούπερ Λίγκα κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της επόμενη σεζόν καθώς η κυβέρνηση έχει θέσει βέτο για αλλαγές στον πειθαρχικό δίκαιο.

Έ, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το ξέσπασμα... «Μακάρι να ήταν εδώ ο Αδαμίδης γιατί θα του έλεγα πολλά. Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ και δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του για τα προβλήματα που δημιουργεί. Δεν επιτρέπεται να βγάζει η ΑΕΚ ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο ομάδα της γειτονιάς».

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, τόνισε πως «εγώ από θύμα έγινα θύτης. Πού ακούστηκε να τιμωρείται η ΑΕΚ 3, εγώ 2. Και να τρώω πρόστιμο 100.000 ευρώ», για να πάρει απάντηση από τον Αχιλλέα Μπέο: «Σε βρήκαν και στα κάνουν. Να μοιράζονται τα λεφτά οι ομάδες που είναι εδώ κι όχι αυτές που λείπουν».