ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ψυχραιμία με τις μεταγραφές

Ψυχραιμία με τις μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να ρίξουν τους τόνους με την μεταγραφολογία που "οργιάζει" το τελευταίο διάστημα, επιθυμώντας να επικρατήσει ψυχραιμία από τα ΜΜΕ όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, ξεκαθαρίζοντας πως θα περιμένουν να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ώστε να κινηθούν ανάλογα.
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζονται ενοχλημένοι από τα δεκάδες ονόματα που παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρολεύκων, καθώς όπως σχολιάζουν πολλά από αυτά τα ονόματα δεν ισχύουν πως ενδιαφέρουν την πειραϊκή ομάδα, ενώ παράλληλα επιθυμούν να επικρατήσει μία ψυχραιμία από τα ΜΜΕ όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως το ρόστερ της ομάδας θα ενισχυθεί όπως πρέπει, όταν πρέπει και θα περιμένουν, πρώτα, να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τότε αναλόγως θα κινηθούν στις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι θα πάρει παίκτες, αλλά δεν θα κάνει και... παιδομάζωμα όπως πέρσι. Θα ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις που η ομάδα "πονάει", όπως σε εκείνες του τερματοφύλακα, του αριστερού μπακ και δύο παικτών στον άξονα, ενός αμυντικού μέσου συν έναν επιτελικό χαφ.

Σε αυτές τις τέσσερις θέσεις, κυρίως, θα ψάξει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν στην απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτών οι οποίοι θα συνδυάζονται και με μία προσιτή τιμή, δίχως αυτό να σημαίνει (για τους πονηρούς) πως η πειραϊκή ΠΑΕ θα κοιτάξει φτηνούς ποδοσφαιριστές της... σειράς. Το ταβάνι στα ετήσια συμβόλαια των αθλητών αναμένεται να φτάσει το 1.500.000 ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών είτε που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες τους, είτε και με εκείνες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, αρκεί να είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα.

Προς το παρόν, λοιπόν, η πειραϊκή ΠΑΕ επιθυμεί να βάλει "φρένο" στην μεταγραφολογία, καθώς το γεγονός πως καθημερινά προτείνονται στον Ολυμπιακό αρκετοί ποδοσφαιριστές, από διάφορους μάνατζερ, δεν σημαίνει απαραίτητα πως και ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την υποδειγματική συμπεριφορά του απέναντι στον εκπρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, έστειλε... μήνυμα στους υπόλοιπους ατζέντηδες πως δεν θα δεχτεί "παιχνίδια" στις μεταγραφές. Η διοίκηση για το φετινό καλοκαίρι θα έχει συγκεκριμένη οικονομική πολιτική -τακτική- η οποία και θα τηρηθεί σε όποια περίπτωση παρουσιαστεί.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου