ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τιμωρία για Ηρακλή, ελπίδες για Αστέρα

Τιμωρία για Ηρακλή, ελπίδες για Αστέρα

19/05/2011
Τιμωρία για Ηρακλή, ελπίδες για Αστέρα
Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ ανακάλεσε τις μεταγραφές και τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή που αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου λόγω δόλιας έκδοσης.

Η ομάδας της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ. Η απόφαση αυτή αποτελεί ισχυρό χαρτί στα χέρια του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ζητεί την αφαίρεση εφτά βαθμών από τον «Γηραιό», με την υπόθεση να εκδικάζεται αυτήν την ώρα.

Οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακαλούνται, είναι οι Ζερκά,. Μαζόπ, Καϊτά, Ρόμπλες και Βιτκόφσκι.

Οι Αρκάδες ζητούν να τιμωρηθούν οι Θεσσαλονικείς για διαστρέβλωση αγώνα κι έτσι στην τελική βαθμολογία ο Αστέρας θα βρεθεί πάνω από τον Ηρακλή και θα σωθεί. Αν, ωστόσο, αποφασιστεί πως πρόκειται όχι για διαστρέβλωση αποτελέσματος, αλλά για δυσφήμηση, ο κανονισμός δεν ευνοεί τον Αστέρα, καθώς προβλέπει άμεσο υποβιβασμό και άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μίας επιπλέον ομάδας από τη Football League.

To δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναβολής του Ηρακλή, ενώ είναι δεδομένο πως οριστική απόφαση θα υπάρξει σήμερα. Η επιτροπή έδωσε προθεσμία 30 λεπτών στους ανθρώπους του «Γηραιού» να μελετήσουν την απόφαση της ΕΠΟ και η εκδίκαση θα ξεκινήσει πάλι στις 17:50.
www.sport-fm.gr
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου