ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μιλάει με τον Ολυμπιακό ο Τάτος




Μιλάει με τον Ολυμπιακό ο Τάτος
21/5/2011 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ…Η «ελληνοποίηση» του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο επιθυμεί διακαώς ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν έχει κρύψει σε καμία στιγμή το ότι θέλει να «μαζέψει» στον Πειραιά τους σπουδαιότερους και πλέον ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Τάτος, ο άσσος του Ατρόμητου, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να «εξαργυρώσει» την πολύ καλή του χρονιά με τους Περιστεριώτες, με μια μεταγραφή σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο sportaction παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».
«Έχω μάθει από τον μάνατζέρ μου ότι μιλάει με συλλόγους από το εξωτερικό, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει, μόνο φιλολογικές συζητήσεις. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και, αν δεν προκύψει κάτι επίσημο, θα παραμείνω στην ομάδα. Έχω επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει γίνει κάτι επίσημο ακόμα. Έχουν έρθει και με έχουν βρει, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια κι άλλοι ελληνικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν διαθέτουν τα λεφτά που έχει ο Ολυμπιακός. Και ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να πάει σε μία καλύτερη ομάδα; Λογικό είναι. Αν προκύψει κάτι επίσημο, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Τάτου.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου