ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Υπομονή για Πισάρο»

«Υπομονή για Πισάρο»

20/05/2011
«Υπομονή για Πισάρο»
Τον πρώτο λόγο στην υπόθεση παραμονής ή όχι του Νταβίντ Πισάρο στη Ρόμα θα έχουν οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας υποστήριξε ο Τζιανπάολο Μοντάλι. Ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» αναφέρθηκε στο –δικαιολογημένο- ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Χιλιανό μέσο, ενώ δεν θέλησε να δώσει πιθανότητες για το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ξανά στο προσκήνιο ο Γιοβάνοβιτς.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Μοντάλι είπε:


Για τη μεταγραφή του Πισάρο:
«Πρέπει να περιμένουμε. Σαφή απάντηση ούτε εγώ μπορώ να δώσω, ειλικρινά. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος και όχι μεγάλη βιασύνη. Εξάλλου, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Εκείνοι θα αποφασίσουν για όλα»

Για το αν έχει μιλήσει με τον Χιλιανό:
«Όχι ακόμα. Δεν έχουμε μιλήσει γιατί υπήρχαν αγώνες και δεν υπήρχε λόγος βιασύνης. Και φυσικά, όπως σας είπα, πρέπει να έχουν λόγο σε όλα και οι νέοι ιδιοκτήτες».

Για της δηλώσεις του Πισάρο, ότι θέλει να μείνει στη Ρόμα:
«Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ο Νταβίντ είναι ένα πάρα πολύ σωστό άτομο. Να το έχει στο μυαλό σας αυτό».

Για την επιθυμία του Μαρινάκη να τον αποκτήσει:
«Ναι, το γνωρίζω. Και πώς να μην έχει μια τέτοια επιθυμία ο κ.Μαρινάκης από τη στιγμή που μιλάμε για έναν πραγματικά φανταστικό ποδοσφαιριστή».

Για το πόσο ρεαλιστικό είναι να γίνει η μεταγραφή:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πιθανότητες. Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα. Είναι παίκτης της Ρόμα. Περιμένουμε τις συναντήσεις με τους νέου ιδιοκτήτες όπου θα καθοριστούν τα πάντα, και για τον Πισάρο. Πρέπει να κάνετε κι εσείς και ο Ολυμπιακός υπομονή για τον Νταβίντ».

Επανέρχεται του Γιοβάνοβιτς

Στο προσκήνιο επανήλθε το ενδεχόμενο απόκτησης του Μίλαν Γιοβάνοβιτς από τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος επιθετικός υποβλήθηκε στο Κατάρ σε επιτυχημένη εγχείρηση στο πόδι και τα ΜΜΕ της πατρίδας του τόνιζαν ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, τα βελγικά Μέσα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον διεθνή φορ, τονίζοντας ωστόσο, ότι με την υπόθεσή του ασχολείται προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο μάνατζερ του Οτσόα υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μεξικανό πορτιέρο, ενώ αντίθετα θα έχει συνομιλία με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα. Εκτός από τον γκολκίπερ της Αμέρικα, ο Μογιά της Βαλένθια παραμένει ψηλά στη λίστα του Βαλβέρδε, για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», για την οποία παίζουν και οι Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου, Μάχο του Πανιωνίου, Σάχα της ΑΕΚ και Ελευθερόπουλος του Ηρακλή.

*Στάση αναμονής τηρούν στου Ρέντη για τους Σάντσες και Μαρκάνο. Ο μέσος της Βαλενσιέν έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του, η οποία όσο δεν ξεκαθαρίζει αν θα υποβιβασθεί ή όχι, θα τρενάρει το θέμα. Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει η Βιγιαρεάλ για τον Ισπανό μπακ, θα καθορίσουν και το αν θα κινηθεί ή όχι ο Ολυμπιακός.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου