ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Υπογράφει την Παρασκευή (για 4 χρόνια) ο «Λιούμπο»

Υπογράφει την Παρασκευή (για 4 χρόνια) ο «Λιούμπο»

22 Ιουνίου, 2011
Λόγω την απουσίας του μάνατζερ του παίκτη οι υπογραφές θα πέσουν την Παρασκευή – Πεντακάθαρες και οι τελευταίες εξετάσεις τους Σέρβου.
ΦΕΙΣΑΛίγες ώρες θα καθυστερήσει η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Λιούμπομιρ Φέϊσα στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί ο Ραμαντάνι, ο μάνατζερ του Σέρβου με τον οποίο έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, αναχώρησε για την πατρίδα του λόγω κάποιων προσωπκών του υποθέσεων και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αύριο (Πέμπτη) το βράδυ.
Μοιραία λοιπόν το τυπικό θέμα της υπογραφής των συμβολαίων, σύμφωνα με πληροφορίες του «olympiacos24.gr» μετατίθεται για το πρωί της Παρασκευής.
Κατά τα άλλα, πεντακάθαρες ήταν και οι τελευταίες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο «Λιούμπο» και τόσο το «πόρισμα» των γιατρών, όσο και των γυμναστών ήταν άκρως θετικό και αποτελούν το «διαβατήριο» για τις τελικές υπογραφές.

Κλειστό συμβόλαιο για 4 χρόνια

Η μεταγραφή του «Λιούμπο» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς σύμφωνα με πληροοφορίες μας, υπάρχει προφορική συμφωνία για κλειστό 4ετές συμβόλαιο, το οποίο θα υπογραφεί το πρωί της Παρασκευής.
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου