ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Από Καβάλα… Ηρακλής!

Από Καβάλα… Ηρακλής!

22/06/2011
Από Καβάλα… Ηρακλής!Κάθε ώρα που περνάει, όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τον τρόπο που θα γίνει ο… γάμος ανάμεσα σε Καβάλα και Ηρακλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βγαίνει κερδισμένη και να αγωνίζεται στην νέα αγωνιστική σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Διαβάστε το «πώς»:
Βάσει του πλάνου που υπάρχει, δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης, αλλά ουσιαστικά, απορρόφησης στοιχείων της μιας ομάδας από την άλλη. Η ΠΑΕ Ηρακλής διαλύεται, την στιγμή που η ΠΑΕ Νέα Καβάλα προχωρά σε αρκετές αλλαγές.

Αλλάζει την έδρα της, μεταφέροντάς την στη Θεσσαλονίκη. Αλλάζει το σήμα της, αλλάζει τον διακριτικό της τίτλο, δηλαδή το όνομά της, -για παράδειγμα- σε ‘’νέος Ηρακλής. Το μόνο που θα διατηρήσει είναι το ΑΦΜ.

Όταν τελειώσουν όλες οι διαδικασίες, οι παίκτες της… τέως Νέας Καβάλας, αποτελούν παίκτες της νέας ομάδας που δημιουργείται, δηλαδή ο… «νέος Ηρακλής».

Αυτοί που θα έχουν μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Μένουν ελεύθεροι να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού. Βέβαια, οι διοικούντες την νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί, εάν επιθυμούν να διατηρήσουν κάποιον παίκτη θα μπορούν να συνομιλήσουν μαζί και να υπογράψουν μαζί του νέο συμβόλαιο.

Για το πλάνο αυτό, η άποψη των νομικών διαφέρει. Κάποιοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι μπορούν να γίνουν οι παραπάνω ενέργειες, ενώ άλλοι ξεκάθαρα δηλώνουν ότι νομικά δεν μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο. Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η θέση που πάρουν στο ζήτημα τα αρμόδια όργανα.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου