ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Δεν κρύβεται από κανέναν ο Μαρινάκης

Δεν κρύβεται από κανέναν ο Μαρινάκης

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση ώστε οι κατηγορούμενοι των "στημένων" να μην έχουν το δικαίωμα να φύγουν από την χώρα. Έκπληκτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη, δεν έχει λάβει την δικογραφία, αλλά μαθαίνει πως θεωρείται ύποπτος φυγής". "Δεν κρύβομαι από κανέναν", σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων στην υπόθεση των "στημένων αγώνων" έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) και προκάλεσε αίσθηση.

Πολύ περισσότερο προκάλεσε και την έκπληξη του ίδιου του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πειραιώτης εφοπλιστής, ενημερώθηκε για την απαγόρευση διαβάζοντας την είδηση από τις ιστοσελίδες, καθώς όπως αφήνει να εννοηθεί, ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη, όχι μόνο δεν έχει λάβει ακόμη την δικογραφία, αλλά μαθαίνει πως θεωρείται και "ύποπτος φυγής".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, όπως λέει, έτοιμος να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν κληθεί και υπογραμμίζει ότι όχι μόνο δεν έχει να κρύψει κάτι, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι θα καταπέσει κάθε κατηγορία εναντίον του. Άλλωστε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν κρύβεται από κανέναν, πιστεύοντας στην αθωότητα του.

Μάλιστα, ο Πειραιώτης εφοπλιστής επιθυμεί όσο το δυνατόν το συντομότερο να κληθεί για την απολογία του, ώστε να μην σπιλώνεται άλλο, δίχως κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιαδήποτε αδίκημα, τόσο το δικό του όνομα, όσο και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, εκφράστηκε και η απορία πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι και οι 85 κατηγορούμενοι.
 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου