ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μπα;Ανακοινώσεις και dvd ΕΣΕΙΣ;

Μπα;Ανακοινώσεις και dvd ΕΣΕΙΣ;
22/6/2011
Τις τελευταίες ώρες έχω ρίξει πολύ γέλιο και μόνο μια παροιμία που χρησιμοποιεί κατά κόρον η μητέρα μου είναι συνέχεια στο μυαλό μου… ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΜΗ ΓΕΛΑΣΤΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΣ… Οι διοικούντες το ελληνικό μπάσκετ μετά την αδικία εις βάρος της εθνικής ομάδας των γυναικών πνέουν τα μένεα κατά των διαιτητών, εκδίδουν ανακοινώσεις και ετοιμάζουν dvd!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Τι έγινε κύριοι, όσο ασπαζόσασταν το μακριά από τον κ@λο μου και ας είναι 10 πόντοι δεν ισχύει τώρα; Γιατί τόσα χρόνια, όταν επρόκειτο για τον Ολυμπιακό, ίσχυε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! Εσείς δε μας λέγατε ότι δεν πρέπει να μιλάει κανείς για τους διαιτητές; Εσείς δε μας λέγατε ότι οι διαιτητές δεν επηρεάζουν αποτελέσματα αν η ομάδα είναι καλή; Εσείς δε μας λέγατε ότι οι διαιτητές είναι και αυτοί άνθρωποι και τα λάθη τους θεμιτά; Εσείς δε μας λέγατε ότι αν λέμε για τους διαιτητές βάζουμε δυναμίτες στα θεμέλια του μπάσκετ; Εσείς δε μας λέγατε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τους διαιτητές; Εσείς δε μας λέγατε ότι δε μπορούμε να κρίνουμε τους διαιτητές βλέποντας τρεις και τέσσερις φορές την φάση από την τηλεόραση, γιατί εκείνοι καλούνται να αποφασίσουν άμεσα; Οι δικοί σας κομισάριοι δεν λένε ας ήσασταν καλύτεροι να κερδίσετε; ΝΑΙ! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ! Απλώς, μας τα λέγατε γιατί δεν σας χάλαγε που όλα αυτά γίνονταν εις βάρος του Ολυμπιακού!!! Αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Μόλις όμως θίχτηκαν τα δικά σας συμφέροντα δείτε τι κάνατε και τι λέτε…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΚ…

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με αυτή την επιστολή διαμαρτύρεται σθεναρά για την απαράδεκτη διαιτησία ειδικά κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών μεταξύ της Ελλάδας και της Κροατίας. Το αποτέλεσμα αυτής της διαιτησίας ήταν να στερήσει από την ομάδα μας μια καθαρή νίκη που άξιζε. Αυτός ο αγώνας παρακολουθήθηκε από χιλιάδες θεατές από την τηλεόραση. Από το απόγευμα έχουμε λάβει πολλές διαμαρτυρίες ο οποίες συνοδεύονται από εξαιρετικά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που τα αποτελέσματα των αγώνων επηρεάζονται από τη διαιτησία. Πράγματι παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της διοργάνωσης, εμείς βλέπουμε ήδη κάποια αποτελέσματα, τα οποία είναι εκπληκτικά παράξενα και δεν μπορούν να εξηγηθούν. Γενικά και παρά τις μεγάλες δαπάνες, σχεδόν πολυτελείς, στη διαχείριση όσον αφορά στους ανθρώπινους και υλικούς πόρους, η ποιότητα της διαιτησίας σε αυτό το ευαίσθητο σημείο του αθλήματος, συνεχώς γίνεται χειρότερη. Το χαμηλό επίπεδο της διαιτησίας είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την αξιοπιστία της FIBA Europe και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τείνει να γίνει ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη του αθλήματός μας.

Υ.Γ. Ετοιμάζουμε ένα βίντεο με ορισμένες από τις απαράδεκτες και δύσκολο να εξηγήσει κανείς αποφάσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία".
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου