ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χρυσώνει τα αστέρια

Χρυσώνει τα αστέρια

23/06/2011
Μετά τον Φέισα, που τα πήγε περίφημα στα εργομετρικά και υπογράφει αύριο για 4 χρόνια, ακολουθούν οι Γκρίμπιτς, Τζόρτζεβιτς και ο Κατάι.

Καταιγιστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού καθώς εκτός από τον Λιούμπο Φέισα που είναι με το στυλό στο χέρι ακολουθούν άλλα τρία λαβράκια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς!  Πρόκειται για τους Μαυροβούνιους Πέταρ Γκρίμπιτς και Λούκα Τζόρτζεβιτς της πρωταθλήτριας Μόγκρεν και τον Αλεξάντερ Κατάι της Βοϊβοντίνα.  Ολοι τους έχουν τον ίδιο ατζέντη τον Φαλί Ραμαντάνι,  ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για αρκετά από τα ταλέντα.

Οι ερυθρόλευκοι κατέληξαν στα συγκεκριμένα ονόματα και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος θα πληρώσει συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ για να τους αποκτήσει.

Ο Πέταρ Γκριμπιτς ο 23χρονος χαφ της Μόγκρεν, αγωνίζεται στην τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ  και διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα και τον πλούσιο σωματότυπο. Θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς. Σε 76 ματς έχει πετύχει 12 γκολ, είναι 6 φορές διεθνής με την Ελπίδων του Μαυροβουνίου.



Ο Αλεξάντερ Κατάι θεωρείται ένα από τα σούπερ ονόματα στη Σερβία, είναι αριστεροπόδαρος, έχει εξαιρετική επαφή με τη μπάλα και καλό τελείωμα. Είναι 1.77μ. και 70 κιλά ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας. Με τη Βοϊβοντίνα έχει παίξει σε 29 ματς έχοντας πετύχει 6 γκολ, τα τρία πέρσι σε έξι συμμετοχές.



Ο Λούκα Τζόρτζεβιτς, η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι θεωρείται το παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου, πρόκειται για σπάνιο ταλέντο και δεν είναι ότι παρακολουθείται και από τη Μίλαν. Είναι 17 ετών και πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του κάτω των 19 ετών, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 3 ματς και έχει σκοράρει μια φορά. Παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και στην περίπτωση που αποκτηθεί προορίζεται αρχικά για τη δεύτερη ομάδα των ερυθρολεύκων.


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου