ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η απόφαση την Πέμπτη!

Η απόφαση την Πέμπτη!

21/06/2011
 
Η απόφαση την Πέμπτη!Παράταση παίρνει η αγωνία των οπαδών του Ολυμπιακού για να μάθουν εάν –τελικά- ο Λιούμπομιρ Φέισα θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να υποβάλουν τον παίκτη σε νέες εξετάσεις αύριο, το πρωί και το απόγευμα για να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στο πόδι του.

Ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα από το Βελιγράδι λίγο πριν τις 13:00. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Metropolitan” με το οποίο συνεργάζονται οι «ερυθρόλευκοι». Εκεί ο Σέρβος μέσος υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο τραυματισμένο του γόνατο.

Αν και αρχικά υπήρξε ο εκτίμηση ότι στη συνέχεια ο Φέισα θα υποβαλλόταν και σε εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα πραγματοποιούταν η παρουσίασή του, τα πλάνα άλλαξαν.

Έτσι την Πέμπτη θα πέσουν στο... τραπέζι τα αποτελέσματα και η γνωμάτευση από τις ιατρικές εξετάσεις, με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά, αλλά και τα αποτελέσματα των εργομετρικών και των νέων εξετάσεων που θα υποβληθεί την Τετάρτη.

Από τον... συμψηφισμό τους θα αποφασιστεί εάν ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την συμφωνία του με την Παρτιζάν και τον παίκτη. Στην περίπτωση που όλα πάνε καλά και ο παίκτης υπογράψει, θα παρουσιαστεί και στους εκπροσώπους του Τύπου, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «ερυθρολεύκων».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου