ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Λιούμπομιρ Φέισα στο woop.gr! (video)

Ο Λιούμπομιρ Φέισα στο woop.gr! (video)

Ο Λιούμπομιρ Φέισα μίλησε αποκλειστικά στο woop.gr λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" εμφανίστηκε... "ταύρος" στις ιατρικές εξετάσεις και όλα είναι έτοιμα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος Σέρβος μίλησε αποκλειστικά στο woop.gr λίγο πριν παρουσιαστεί και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά και να γίνει η τρίτη μεταγραφή μετά τους Κοστάνσο και Μαρκάνο.
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Λιούμπομιρ Φέισα:


Διαβάστε αναλυτικά όσα μας είπε:

woop.gr: Καταρχάς, να σε καλωσορίσουμε στον Ολυμπιακό.
Φέισα: Σας ευχαριστώ πολύ.
woop.gr: Οι οπαδοί περιμένουν να ακούσουν τις πρώτες επίσημες δηλώσεις σου και φυσικά να σε δουν και στο γήπεδο, γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να σου κάνω μερικές ερωτήσεις. Καταρχάς, όπως όλοι γνωρίζουν είσαι εδώ μερικές μέρες για τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από την πλευρά σου, αισθάνεσαι έτοιμος και υγιής ώστε να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου άμεσα στην ομάδα;
Φέισα: Για μένα ήταν πολύ σημαντικό που πέρασα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αισθάνομαι έτοιμος να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα και το γεγονός ότι έχω κάνει ήδη προπονήσεις με την Παρτίζαν με βοηθάει ακόμα περισσότερο.
woop.gr: Ποια πιστεύεις ότι είναι τα ατού σου στον αγωνιστικό χώρο; Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα προτιμάς έναν αμυντικό ή πιο επιθετικό ρόλο;
Φέισα: Ο ρόλος μου είναι αυτός του αμυντικού μέσου, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μού αρέσει να δημιουργώ τις προϋποθέσεις για μια καλή επίθεση. Κατά τη γνώμη μου ο συνδυασμός αυτών των δύο χαρακτηριστικών είναι και το δυνατό μου σημείο.
woop.gr: Σίγουρα θα έχεις δει ότι έχεις λάβει πολλά μηνύματα από φίλους του Ολυμπιακού τόσο στο facebook, όσο και στο twitter. Από την πλευρά σου έχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα να στείλεις σε αυτούς;
Φέισα: Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα φορέσω τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Υπόσχομαι στους φίλους του Ολυμπιακού, που είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, ότι θα δώσω όλη την καρδιά και την ψύχη για να μην τους απογοητεύσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου