ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ...
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ????? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ.. ΠΑΕΙ...ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΟΓΕΣ  ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ..KAI ΝΑΣΟΥ....ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟ...ΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΑΔΡΑΧΜΙΔΗΗΗΗ...ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???? ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ???? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ...ΓΑΜ...ΤΟΝ Π....ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟ? Ε...ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΦΕΤΟΟΟΟΟΣ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.....ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ......


Πάει για πρόεδρος ο Αδαμίδης;

25.06.2011Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, εφόσον προκύψει τέτοιο ζήτημα, με αφορμή την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάνδαλο με τα στημένα.
Πάει για πρόεδρος ο Αδαμίδης;
Όπως διαβάζουμε σήμερα στη «SportDay», ο Σταύρος Αδαμίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να βγει μπροστά για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής σε περίπτωση που προκύψει θέμα αντικατάστασης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου