ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Καλμαζίδης στο olympiacos24.gr: «Το Α και το Ω για μένα ο κόσμος του Ολυμπιακού!»

Καλμαζίδης στο olympiacos24.gr: «Το Α και το Ω για μένα ο κόσμος του Ολυμπιακού!»

20 Ιουνίου, 2011
Είναι πάντα ευγενής και συμπαθής! Όταν του μεταφέραμε τα συγχαρητήρια του olympiacos24.gr και του κόσμου του Θρύλου, χαμογέλασε και είπε: “Σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν κάτι που το ήθελα, θέλω να το ξέρει ο κόσμος αυτό”.
Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: “Αποφάσισα να κάνω πίσω σε κάποια πράγματα και αυτό γιατί ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Βέβαια, μέχρι τώρα έχω εισπράξει μόνον υποσχέσεις. Περιμένω και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι να δούμε τι θα γίνει στον Ερασιτέχνη για να μην περάσουμε όλα αυτά που ζήσαμε τη σεζόν που τελείωσε”.
ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣΜπορεί να ακούσατε υποσχέσεις, μπορεί να επηρεαστήκατε απο τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να ρωτήσουμε το εξής: Αυτή η αγάπη και το σφιχταγκάλιασμα του κόσμου του Ολυμπιακού πόσο ρόλο έπαιξε στο να μείνετε στην ομάδα με την οποία σαρώσατε τους τίτλους;
“Έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν το Α και το Ω για μένα. Αυτή η σχέση που χτίστηκε στις δύσκολες στιγμές δεν ξεχνιέται, ούτε σβήνει. Αυτή η αγάπη του κόσμου και η σχέση με τους παίκτες μου με επηρέασαν καταλυτικά. Τους κοιτούσα όλη τη χρονιά στα μάτια, επικοινωνούσαμε, συνεργαζόμασταν. Ήμασταν μία γροθιά.
Όλα αυτά, και έχοντας κατά νου τις δύσκολες εποχές που περνούμε, με έκαναν να βάλω νερό στο κρασί μου και να μείνω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι πάντως να μην περάσουμε ίδιες καταστάσεις με πέρυσι γιατί δεν αξίζει ούτε σε εμάς ούτε στον κόσμο του Ολυμπιακού αυτό”.
Από όλους εμάς, πάντα επιτυχίες με το Θρύλο μας, κόουτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου