ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τελειώνει του δεύτερου τερματοφύλακα ??

Τελειώνει του δεύτερου τερματοφύλακα??

Ως φαβορί προβάλλει πλέον η περίπτωση του Ελευθερόπουλου ώστε να αποτελέσει τον δεύτερο γκολκίπερ πίσω από τον Κοστάνσο ενόψει της νέας σεζόν. Δείχνει να εγκαταλείφθηκε το σενάριο με Γιακούποβιτς, ενώ στην λίστα υπάρχει πάντα και ο Δασκαλάκης.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα για το ποιος θα αποτελέσει τον "δεύτερο" τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο ερυθρόλευκο ρόστερ, πίσω από τον βασικό γκολκίπερ ο οποίος θα είναι ο νεοαποκτηθείς Φράνκο Κοστάνσο.
Τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδος ήταν αναποφάσιστοι στο ποιος θα είναι ο "εκτεκτός" πορτιέρο πίσω από τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Οι τρεις περιπτώσεις γκολκίπερ που βρίσκονται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα είναι γνωστές: Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Σήφης Δασκαλάκης και Έλντιν Γιακούποβιτς. Τις περισσότερες πιθανότητες, όμως, τις συγκεντρώνουν οι δύο Έλληνες, με τον 35χρονο (7/8/1976) Πειραιώτη γκολκίπερ να δείχνει ως φαβορί, πλέον, για την θέση.

Βέβαια, οι απόψεις για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο διίστανται. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον Ολυμπιακό που θεωρούν πως ο Πειραιώτης γκολκίπερ θα ήταν μία εξαιρετική λύση κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ, ενώ υπάρχουν και φωνές που δεν καλοβλέπουν το ενδεχόμενο επιστροφής του ύστερα από εφτά χρόνια στο μεγάλο λιμάνι. Οι ουδέτεροι, πάντως, τονίζουν, πως από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η υπόθεση του Έλντιν Γιακούποβιτς, τότε από το να αποκτηθεί ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, χίλιες φορές καλύτερα ο "Ελέ". Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις, με το μόνο σίγουρο πως ο "δεύτερος" πορτιέρο για την επόμενη σεζόν θα είναι Έλληνας.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου