ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Όργιο φημών για Γαλατά και Ριέρα!

Η Γαλατάσαραϊ επιχειρεί την ύστατη ώρα να αποκτήσει τον Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό και αντιπροσωπεία της τουρκικής ομάδας είναι πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή (2/9) με σκοπό να κάνει δικό της τον Ισπανό χαφ!
Παράταση μέχρι της 5 Σεπτεμβρίου πήρε η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία και η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας τον Άλμπερτ Ριέρα!
Ο τουρκικός σύλλογος είναι σε αναζήτηση αριστερού μεσοεπιθετικού και ο διακαής πόθος του Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως είναι ο 29χρονος άσος του Ολυμπιακού! Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Γαλατά αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (2/9) με σκοπό να διαπραγματευτεί με τους ερυθρόλευκους την μεταγραφή του Ριέρα και οι Τούρκοι προτίθενται να καταθέσουν προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε και ο παίκτης.



Η πρόταση των γειτόνων προς την πειραϊκή ΠΑΕ πιθανότατα θα ξεπερνάει τα 3.5 εκ. ευρώ, ενώ ανάλογα θα είναι τα χρήματα που προτείνουν στον Ριέρα, με τον Ισπανό να είναι θετικός σε πρώτη φάση! Αν τελικά γίνει κι επίσημα κίνηση από την Γαλατά, ο Ολυμπιακός θα την αξιολογήσει και θα πράξει ανάλογα, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση αναμένεται παίξει αν οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βρουν "αντι - Ριέρα" την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο θέμα "παίζει" παντού στα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία υποστηρίζουν πως εντός της ημέρας θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις!
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου