ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα αποκατάστασης για τέσσερις

Πρόγραμμα αποκατάστασης για τέσσερις

Οι Άλμπερτ Ριέρα, Ραφίκ Τζεμπούρ, Άριελ Ιμπαγάσα και Φραν Γέστε, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που πραγματοποιούν στο Ρέντη. Ρεπό το Σάββατο (3/9) για ορισμένους.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί (09:00) της Παρασκευής (2/9) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Champions League. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης τόσο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο.
Οι Άλμπερτ Ριέρα και Ραφίκ Τζιμπούρ συνέχισαν το έντονο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, με στόχο την σταδιακή τους επανένταξη στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο Άριελ Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ασκήσεις κινητοποίησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Ο Φραν Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι "ερυθρόλευκοι", εκτός των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης και των ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Ολυμπιακού, θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (3/9) το πρωί (09:00) θα πάνε στο Ρέντη οι Τζεμπούρ, Ριέρα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Γέστε, Αμπντούν, Μακούν και την Κυριακή οι Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα και Γέστε.

Οι παίκτες των Πειραιωτών θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (5/9) το απόγευμα (19:00).

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου