ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτος κόσμος, εξαντλεί και τα διαρκείας

Απίστευτος κόσμος, εξαντλεί και τα διαρκείας

2/9/2011   

φιεσταΜεγάλη είναι η ανταπόκριση και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα , αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μαρσέιγ (13/9, 21:45), για να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία και αυτό επιβεβαιώθηκε και με την εξάντληση των απλών εισιτηρίων του αγώνα με την Γαλλική ομάδα, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος επίσημος.

    Το πάθος των ερυθρόλευκων φιλάθλων είναι τόσο μεγάλο που αναμένεται να εξαντληθούν και τα εισιτήρια διαρκείας των 575 € που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα για την θύρα 10, αλλά και τα εναπομείναντα των 400 €, των 700 €, των 850 €, των 1.100 €, καθώς και τα πιο ακριβά που είναι γύρω από τις θέσεις των VIP (2.000 €) και στις θέσεις VIP(3.850 €) και τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από την διαχείριση εισιτηρίων στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (τηλέφωνο πληροφοριών: 210-4800901) και τα οποία μπορούν να τους εξασφαλίσουν την είσοδο τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα με την ομάδα της Μασσαλίας, όσο και στους υπόλοιπους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, του Ελληνικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου  και βέβαια στα όποια φιλικά παιχνίδια διεξαχθούν μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
    Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει για μια ακόμα φορά το εντυπωσιακό παρών του, ενισχύοντας την ομάδα, ως ο δωδέκατος παίκτης στον οποίο πάντα μπορούν να υπολογίζουν και να έχουν στο πλευρό τους, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας.
    Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ, των οποίων η διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, μέσω του οlympiacos.org.
    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    Στο πλαίσιο αυτό, της πολύ μεγάλης δηλαδή ζήτησης που υπάρχει για τα διαρκείας, εκδόθηκε από την διαχείριση εισιτηρίων και η ακόλουθη ανακοίνωση:
    Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων σήμερα στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”, για να αγοράσουν ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι εργαζόμενοι φίλαθλοι, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση θα συνεχιστεί και το Σάββατο (3/9), μεταξύ των ωρών 10:00-15:00.
    Ακόμα την ίδια ημέρα και ώρες θα λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο 210 4832331, για όσους φιλάθλους θέλουν να κάνουν τηλεφωνικά την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας τους.
    Από την Δευτέρα και καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, μεταξύ των ωρών 10:00-17:00, θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.
    www.olympiacos24.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου