ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφο της FIFA για Βόλο

Εγγραφο της FIFA για Βόλο 

2/9/2011 

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 καιανέφερε  ότι εστάλη χθες το απόγευμα στις 19.30 έγγραφο από την FIFA, μέσω του οποίου ζητά ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφορικά με το ενδεχόμενο πολιτικών παρεμβάσεων στις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
fifa_logoΑναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χαρμάνη:
Για τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ της Super League και το έγγραφο που εστάλη από τη FIFA:
«Είπαμε στους εκπροσώπους των ομάδων της Super League ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις κάποια ημέρα θα παταχθούν, καθώς κινδυνεύουν από την FIFA να μείνουν εκτός διοργανώσεων. Αυτό ειπώθηκε στις 16.00, όταν ήμασταν στη Super League. Η κοινοποίηση από την FIFA ήρθε στην ΠΑΕ στις 19.30 και απευθυνόταν στην ΕΠΟ με άμεση αναφορά των συμφερόντων του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και των πολιτικών παρεμβάσεων. Ξέρετε τι σημαίνει να αποκλειστεί η Εθνική Ελλάδας από τις διοργανώσεις και τι σημαίνει να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ;
Αμυνόμαστε σε μία πρωτοφανή επίθεση που ποδοσφαιρική ομάδα δεν την έχει δεχτεί τόσο οργανωμένα. Καθημερινά στέλνουμε αναφορές στη FIFA με κάθε ενέργεια που δηλώνει παρέμβαση για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Χύθηκε αίμα για να τον περάσει ο κ. Γκαγκάτσης.
Από την Super League δεσμεύτηκαν ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα συναντηθούν με τον Υπουργό Πολιτισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου