ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Την "έψαξαν" για Ούτσε

Την "έψαξαν" για Ούτσε

Ο Ολυμπιακός "κοίταξε" την περίπτωση δανεισμού του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Σαραγόσα, Ικετσούκου Ούτσε, για την ενίσχυση της επίθεσης του, ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει από την Ισπανία και κατέληξε στη Βιγιαρεάλ.
Η περίοδος μεταγραφών έφτασε στο τέλος της και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε και εκεί "πρωταθλητής" φέρνοντας στο λιμάνι 12 νέους παίκτες με προεξέχοντες τους Μακούν και Γέστε. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος είχε κηρύξει το τέλος των μεταγραφικών κινήσεων του Θρύλου λίγες ώρες πριν την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (31/8, 20.00), αφού στην παρουσίαση των Αμπντούν και Ορμπάιθ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για την τελευταία παρουσίαση για το φετινό καλοκαίρι.
Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα ο αθλητικός Τύπος, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού "έψαξαν" την περίπτωση του επιθετικού της Ζαραγόσα, Ικετσούκου Ούτσε, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας. Ο προπονητής του Θρύλου είχε ζητήσει και έναν επιθετικό πιο γρήγορο από τον Μάρκο Πάντελιτς, στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο 27χρονος παίκτης πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε ζητήσει για τον "εκλεκτό" του.


Μάλιστα, ο Νιγηριανός χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης του Ισπανού τεχνικού, αφού και στην προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για την απόκτησή του (όταν ο ακόμα αγωνιζόταν στις Ουέλβα και Χετάφε), μετά από εισήγηση του Βαλβέρδε.

Ωστόσο, ο Ούτσε ήθελε να παραμείνει στην Ισπανία και τελικά αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Γρανάδα. Εκεί θα συναντήσει τον πρώην, πλέον, παίκτη του Θρύλου, Μοϊσές Ουρτάδο και έναν παίκτη ο οποίος συζητήθηκε στην πλατεία Αλεξάνδρας το φετινό καλοκαίρι, τον Χασάν Γεμπντά.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αντίπαλο το χρόνο, καθώς η μεταγραφική περίοδος "έκλεινε" και έτσι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μεταγραφικά "χαρτιά" για να πείσουν τον Νιγηριανό να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου