ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό: Παναχαϊκή – ΑΕΚ 2-0

Φιλικό: Παναχαϊκή – ΑΕΚ 2-0


panaxaiki aek 2 0Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη στην Πάτρα, στην πρώτη εμφάνιση του Vargas με την κιτρινόμαυρη φανέλα . Ο Manolo Jimenez δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, έστω και αν υπήρχε η δικαιολογία των πολλών απουσιών.


Ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής που έπεφτε δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με το Leonardo να είναι ο πιο ορεξάτος από τους παίκτες της Ένωσης. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Miloseski. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 62΄ ο Σιαλμάς αστόχησε για ελάχιστα εκατοστά με σουτ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν απείλησαν τα αντίπαλα καρέ και στο 88΄ ο Ντίνας έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη των Πατρινών.
Σκόρερ 47΄ Miloseski, 88΄ Ντίνας
Συνθέσεις
Παναχαϊκή:Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Miloseski, Κυβελίδης, Furtado
ΑΕΚ:Κωνσταντόπουλος (46΄ Αραμπατζής), Helgason, Cala (55΄ Βλάχος), Leonardo (55΄ Τσίτας), Carlos (46΄ Νικόλτσης), Καράμπελας (46΄ Κοντοές), Λαγός (46΄ Σιαλμάς), Vargas, Burns (82΄ Κατσέτης), Κλωναρίδης (82΄ Φούντας), Γεωργέας (46΄ Τσουκαλάς)

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου