ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»

«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»

02/09/2011
«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»
Οι προκλήσεις των Σκοπιανών δεν αποπροσανατολίζουν από το στόχο τους Έλληνες διεθνείς. Απλώς τους δίνουν έναν επιπλέον... λόγο να θέλουν τη νίκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι μπάσκετ. Όσα γίνονται απλώς μας δίνουν ένα έξτρα κίνητρο», τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού. «Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον απεσταλμένο του, Χρήστο Ρομπόλη, για:

-τις ιδιαιτερότητες του αγώνα απέναντι στα Σκόπια:
«Έχουμε αντιμετωπίσει τα Σκόπια και στο παρελθόν και γνωρίζουμε πώς είναι αυτά τα παιχνίδια. Όσα γίνονται στην πολιτική δεν είναι ότι δεν μας αφορούν καθόλου, απλά εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι μπάσκετ και όσα γίνονται μας δίνουν ένα έξτρα κίνητρο. Ο σκοπός μας είναι να παίξουμε μπάσκετ».

-τη μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ: «Έχουμε κάνει το 2-0. Ακόμη δεν έχουμε αποδώσει όπως στα φιλικά, αλλά τα επίσημα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε στις προπονήσεις και πρέπει μέσα από το βίντεο και ανάλογα με τον αντίπαλο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο».

-τις μάχες στον τρίτο όμιλο: «Από ό,τι φαίνεται στον όμιλό μας όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και μπαίνει πιο δυνατά στα παιχνίδια θα έχει περισσότερη τύχη για να πετύχει περισσότερες νίκες. Εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα μας. Παρακολουθούμε τα άλλα αποτελέσματα για να ξέρουμε τι γίνεται, αλλά αυτό που θέλουμε είναι πρωτίστως να βγαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε το 100% παίζοντας καλό μπάσκετ και καλή άμυνα».

-το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής: «Είναι εξαιρετικό το κλίμα. Πάντα ήταν έτσι. Όταν μαζεύονται όλα τα ελληνόπουλα από όλες τις πλευρές του κόσμου κάθε καλοκαίρι για να κάνουν προετοιμασία και να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους, αυτό είναι ό,τι καλύτερο για όλους τους αθλητές».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου