ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Να συμπαρασύρει όλο το γήπεδο

Να συμπαρασύρει όλο το γήπεδο

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο "Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και στο πέταλο της "7" έχουν βάλει στόχο τη δημιουργία πύρινου κλίματος, σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να "σπρώξουν" με τον τρόπο τους την ομάδα προς στην νίκη.
Τα τηλέφωνα είχαν...σπάσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι να εξαντληθούν τα εισιτήρια, καθώς όλοι αναζητούσαν το "μαγικό χαρτάκι" που θα τους δώσει πρόσβαση στο "Καραϊσκάκης" για το ματς της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ.
Κάτι παρόμοιο και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό συμβαίνει και στα κλαμπ της Θύρας 7 στον Πειραιά και την Αθήνα, αφού όλοι θέλουν να βρεθούν στο "φλεγόμενο" πέταλο και να βοηθήσουν με τις φωνές τους την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Οι υπεύθυνοι των συνδέσμων περνούν δύσκολες στιγμές, αφού θέλουν να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερα μέλη μπορούν, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, γι' αυτό κρατούν μια "λίστα" με τους πιο ενεργούς, δηλαδή εκείνους που έχουν σταθερή παρουσία και σε ματς με "λιγότερο" ενδιαφέρον. Φυσικά κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο λεγόμενο πέταλο της επαρχίας, απέναντι από αυτό της "7", που φιλοξενεί τους εκτός Αθήνας συνδέσμους.

Στην Θύρα 7 έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους ώστε να δημιουργήσουν ένα πύρινο κλίμα στο γήπεδο, σε αθλητικά πλαίσια πάντα, το οποίο θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην νίκη. Στόχος είναι οι οργανωμένοι να συμπαρασύρουν και το υπόλοιπο γήπεδο και να φτιάξουν ένα γήπεδο- καμίνι, που θα γονατίσει τους "Μασσαλούς", ενώ γίνονται και συζητήσεις για ένα ακόμα εντυπωσιακό "κορεό" που θα αφήσει για ακόμα μία φορά άφωνη όλη την Ευρώπη, δείχνοντας ότι οι οπαδοί του Θρύλου είναι κάτι το ιδιαίτερο.






www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου