ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Θεωρίες συνωμοσίας

Θεωρίες συνωμοσίας

Ο Ολυμπιακός δεν είχε προαποφασίσει να πουλήσει τον Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατάσαραϊ. Αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα τον δήλωνε στην λίστα του Champions League. Οι Τούρκοι κατέθεσαν την πρόταση τους στις 2/9 και ο Ισπανός υπέγραψε μια ημέρα αργότερα. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει.
Τις τελευταίες ώρες και μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατάσαραϊ, ακούγεται έντονα πως ο Ολυμπιακός είχε προαποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη και μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει! Πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας. Είναι αλήθεια πως ο τουρκικός σύλλογος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την περίπτωση του Άλμπερτ Ριέρα αρκετές ημέρες πριν. Το φλέρτ όμως ουδέποτε προχώρησε, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμούσε την αποχώρηση του παίκτη και η διοίκηση του Ολυμπιακού σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του 47χρονου τεχνικού. Η Γαλατάσαραϊ στράφηκε σε άλλες λύσεις για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει κάποιον από τους δευτερεύοντες στόχους της.

Και λέω δευτερεύοντες, διότι από την πρώτη στιγμή ο διακαής πόθος του Φατίχ Τερίμ ήταν ο Ισπανός αριστεροπόδαρος χαφ του Ολυμπιακού. Έτσι λοιπόν ο τουρκικός σύλλογος εκμεταλλεύτηκε την παράταση (πέντε ημερών) που υπήρξε στην μεταγραφική περίοδο της χώρας του και η αντιπροσωπεία της διοίκησης της "Τσιμ Μπομ" ήρθε στον Πειραιά αποφασισμένη να αποκτήσει τον Άλμπερτ Ριέρα. Μάλιστα οι Τούρκοι για να δελεάσουν τον 29χρονο χαφ, του προσέφεραν συμβόλαιο αρκετά μεγαλύτερο (σε χρήματα και χρονική διάρκεια) από αυτό που είχαν σκοπό να του προτείνουν αρχικά.

Ο Άλμπερτ Ριέρα από την πλευρά του, ενήργησε σαν επαγγελματίας και αποδέχτηκε μια συνεργασία, οι όροι της οποίας ήταν μάλλον απίθανο να του παρουσιάζονταν ξανά στο μέλλον αν έμενε στον Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν πίεσε κι εκείνος (για την ακρίβεια πίεσε αφόρητα) την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ προκειμένου να συναινέσει σε αυτή τη μεταγραφή. Όπερ και εγένετο, καθώς εκτός όλων των άλλων, οι ερυθρόλευκοι δεν θα ήθελαν να έχουν έναν δυσαρεστημένο (και τον πιο ακριβοπληρωμένο...) ποδοσφαιριστή στην ομάδα, ο οποίος δεν θα είχε την διάθεση να παίζει για αυτήν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σε καμία απολύτως περίπτωση δεν είχε προαποφασίσει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή! Αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο οι Πειραιώτες ουδέποτε θα τον δήλωναν στη λίστα με τους 25 παίκτες που θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στο Champions League! Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δεχόταν να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι στις πλάτες της ομάδας; Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του, αλλά ορισμένα πράγματα απλά δεν γίνονται... Αν έβλεπε κάποιος την όψη του "Βάσκου" μετά την κουβέντα που είχε με τον Ριέρα θα καταλάβαινε πολλά.

Εξάλλου όταν μια ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί έναν παίκτη, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να το πετύχει "έξυπνα". Στην περίπτωση του Ριέρα τίποτα από αυτά δεν ισχύει! Η αλήθεια είναι ότι η Γαλατά την Παρασκευή (2/9) ήρθε στην Ελλάδα, κατέθεσε την πρόταση της στον παίκτη και στον Ολυμπιακό και το Σάββατο (3/9) πήρε την υπογραφή του Ισπανού χαφ και τον έκανε δικό της. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου