ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Προκριματικά Euro 2012: Ισραήλ – Ελλάδα 0-1 (video)

Προκριματικά Euro 2012: Ισραήλ – Ελλάδα 0-1 (video)


Euro 2012 Israel Greece 0-1 videoΜε γκολάρα του Νίνη στο 60’ η Ελλάδα επικράτησε με 0-1 του Ισραήλ στο κατάμεστο «Bloomfield» του Tel Aviv. Με αυτή τη νίκη η Εθνική έφτασε τους 17 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του Group F. Ανώτερη για μία ώρα αγώνα η ελληνική ομάδα, πιέστηκε στο τελευταίο μισάωρο από τους γηπεδούχους.


Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο, στο οποίο δεν έγινε κάτι αξιόλογο, η Εθνική μας ομάδα απείλησε πρώτη την εστία του Aouate στο 24’ με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε το πλασέ ύστερα από ωραίο γύρισμα του Τοροσίδη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα. Ανώτερη η Ελλάδα, καλύτερα στημένη στον αγωνιστικό χώρο περιόρισε τα επιθετικά ατού του Ισραήλ το οποίο δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Εθνική «άγγιξε» το 0-1. Ύστερα από σουτ του Μάκου (45+2′), η μπάλα κάπου κόντραρε και ο Aouate κατάφερε να απομακρύνει με υπερένταση. Μελανό σημείο των πρώτων 45 λεπτών, η αναγκαστική αλλαγή του Καφέ με τον Μάκο.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος η Εθνική που απείλησε στο 54’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και μια «αναμπουμπούλα» στα καρέ των Ισραηλινών, δεν κατάφερε κάποιος Έλληνας διεθνής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η ανωτερότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέδωσε καρπούς τελικά στο 60’, όταν ο Νίνης με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια έστειλε με πανέμορφο σουτ την μπάλα στο βάθος της εστίας του Aouate, γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι μετά την ψυχρολουσία κυνήγησαν την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ουσιαστικά, αν και δημιούργησαν κανα δυο καλές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Refaelov στο 83′ και έτσι η Εθνική με καταπληκτική τακτική και σωστή αμυντική συμπεριφορά «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της από το Tel Aviv.
Διαιτητής: Craig Thomson
Οι συνθέσεις:
Ισραήλ (Luis Fernandez): Aouate, Spungin, Ben Haim, Gershon, Kiyal, Almog Cohen (61′ Natcho), Refaelov, Shechter (55′ Damari), Benayoun, Zahavi (54′ Hemed), Ben Harush
Ελλάδα (Fernando Santos): Σηφάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καφές (42′ Μάκος), Καραγκούνης, Νίνης (78′ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (84′ Μανιάτης)
To γκολ του Νίνη στο Ισραήλ – Ελλάδα 0-1 (video)



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου