ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Καρφώστε τους!

Καρφώστε τους!

3/9/2011
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς της πρώτης φάσης κυνηγά απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Κόντρα στα Σκόπια (18:00 ΕΤ1), οι παίκτες του Ηλία Ζούρου θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους, με βασικό προσανατολισμό την πιεστική άμυνα που θα βοηθήσει να έρθει και το εύκολο καλάθι στην επίθεση.

Οι διεθνείς θέλουν να μείνουν μακριά και από τις προκλήσεις της απέναντι πλευράς καθώς περίπου 80 Σκοπιανοί οπαδοί καθύβριζαν συνεχώς την Ελλάδα στους δύο πρώτους αγώνες της στην Αλίτους Αρένα. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και ο αγώνας να μετατραπεί σε πολιτικός, οι παράγοντες της ΕΟΚ παροτρύνουν τους παίκτες και τα μέλη της Εθνικής να αδιαφορήσουν για όσα συμβούν εντός και εκτός του παρκέ.

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε την ανάγκη να προσεχθούν τα ανορθόδοξα σχήματα που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί μας που έχουν ψηλούς με καλό περιφερειακό σουτ και τον ΜακΚάλεμπ πραγματική σφαίρα στην επίθεση.

Μια φορά στο παρελθόν έχουμε παίξει κόντρα στα Σκόπια. Το 2009 στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας είχε έρθει εύκολα η νίκη με 86-54 χάρη σε 17 πόντους του Σπανούλη.


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου