ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ογδοη η Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο

Ογδοη η Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο

30/08/2011
Την 8η θέση πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.65μ κατά την 4η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Νταεγού.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της αγωνιζόμενη στον τελικό, αφού τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με αντιπυρετικά και αντιβίωση.

Σήμερα το πρωί, αποφάσισε ότι θα αγωνιστεί και μάλιστα έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να πάρει θέση στην οκτάδα, που είναι και η πιο σημαντική διάκριση της καριέρας της. Σίγουρα αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί μπορούσε και υψηλότερα, αλλά και με την 6η θέση άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, όπως την Πολωνή παγκόσμια πρωταθλήτρια του Βερολίνου Αννα Ρογκόφσκα και την συμπατριώτισσά της Μόνικα Πίρεκ με 4.55μ, αλλα και τις Γερμανίδες Σίλκε Σπίγκελμπουργκ και Κριστίνα Γκάντσιεφ με 4.65μ και 4.55μ αντίστοιχα.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ με 4.85μ, που είναι και νέο ρεκόρ Αμερικής, το ασημένιο η Γερμανίδα Μαρτίνα Στρουντζ με 4.80μ και νέο εθνικό ρεκόρ και το χάλκινο η Ρωσίδα Σβετλάνα Φεοφάνοβα, που είχε μία ακόμη επιτυχία στη μέχρι τώρα σπουδαία καριέρα της με 4.75μ. Στα 4.65μ και στην 6η θέση έμεινε η Γελένα Ισινμπάεβα, η παγκόσμια ρεκορντγούμαν του αθλήματος.
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου