ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ισπανικά δημοσιεύματα για Καμενί - Βαλβέρδε

Ισπανικά δημοσιεύματα για Καμενί - Βαλβέρδε

Με τον Ολυμπιακό ασχολούνται τα ισπανικά ΜΜΕ, που κάνουν ξανά λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Καμενί, ενώ αποκαλύπτουν πως η Σοσιεδάδ σκέφτεται τον Βαλβέρδε για τον πάγκο της.
Ο Ολυμπιακός είναι (;) σε αναζήτηση τερματοφύλακα, η Σοσιεδάδ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φιλίπ Μοντανιέ και οι Ισπανοί εμπλέκουν τους Πειραιώτες σε μεταγραφικά σενάρια.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα "Sport" αναφέρει ως πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Κάρλος Καμενί τον ελληνικό σύλλογο, καθώς ο Καμερουνέζος γκολκίπερ πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Εσπανιόλ: "Όλα δείχνουν ότι ο επόμενος προορισμός του είναι η Μάλαγα, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει αποκτήσει δύναμη και η προοπτική του Ολυμπιακού. Η θητεία του φτάνει στο τέλος της. Η διαπραγμάτευση με τον σύλλογο είναι προχωρημένη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Υπάρχει και συνέχεια όμως, αφού ιστοσελίδα του Σαν Σεμπαστιάν υποστηρίζει πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ σκέφτεται την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε ως πιθανού αντικαταστάτη του, υπό διωγμόν, Φιλίπ Μοντανιέ.

Συγκεκριμένα η "noticiasdegipuzkoa.com" υποστηρίζει πως άνθρωπος του Βασκικού συλλόγου έχει ήδη επικοινωνήσει με τον προπονητή του Ολυμπιακού προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του Βαλβέρδε και αν προτίθεται να γυρίσει στην πατρίδα του. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο "Τσινγκούρι" αιφνιδιάστηκε από την πρόταση αλλά την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται να αφήσει τον Πειραιά, ωστόσο ίσως υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται η συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου