ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκτός αποστολής Γέστε και Φέισα!

Εκτός αποστολής Γέστε και Φέισα!

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (26/11), ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Χτύπησαν και αποκλείστηκαν οι Γέστε και Φέισα!
Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών! Γέστε και Φέισα αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Βάσκος αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου (26/11) με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο, ενώ ο Φέισα υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο!
Ο Βάσκος ένιωσε ένα τσίμπημα λίγο πριν τελειώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σέρβος είχε ενοχλήσεις από την Παρασκευή (25/11) και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Metropolitan διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς! Οι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο Ορμπάιθ έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ασκήσεις στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή με τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (27/11, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Oι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ενώ λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Γέστε λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Ο Φέισα ένιωσε χθες ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος της σημερινής (σ.σ. Σάββατο 26/11) προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων για τον αυριανό (Κυριακή 27/11) αγώνα πρωταθλήματος (7.30 μ.μ.) στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Θανάσης Κωστούλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Μάριο Μπρέσκα, Τάσος Μπακασέτας, Ράντοσλαβ Ματούσιακ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νέα πρόσωπα στην αποστολή του Αστέρα είναι οι Πουλίντο, Χουανίτο, Ματούσιακ, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Έγκον.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου