ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Να μείνει για πολλά χρόνια!

Να μείνει για πολλά χρόνια!

25/11/2011
Να μείνει για πολλά χρόνια! 
Δεδομένη είναι η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού να «δέσει» τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ύστερα το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μαρσέιγ στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί ενθουσιασμός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι του 2010, όταν έφερε πίσω τον Ισπανό τεχνικό στην ομάδα.

«Είναι προπονητής δεκαετίας», έχει πει ο πρόεδρος για τον 47χρονο προπονητή. Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης έλεγε: «Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που παίζει τέτοια μπάλα εντός κι εκτός έδρας στο Champions League. Παίζει μπάλα και παίρνει αποτελέσματα. Γι' αυτό την καμαρώνω κι εγώ, κι ο κόσμος».

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει τις προθέσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και όταν αισθάνεται έτοιμος, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από τη Σοσιεδάδ. Συγκεκριμένα, άνθρωπος της ισπανικής ομάδας επικοινώνησε με τον «Τσινγκούρι», ο οποίος δεν ήθελε να αφήσει στη μέση τη δουλειά που κάνει (τόσο καλά) στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, ικανοποίηση επικρατεί για τη χρησιμοποίηση πέντε Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε αγώνα Champions League και οι διοικούντες σε συνεργασία θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη την ελληνοποίηση που είχε τεθεί ως ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας.

Το μυαλό στον Αστέρα

Στο παρελθόν ανήκει η σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού στην έδρα της Μαρσέιγ. Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην κυριακάτικη (27/11, 19:30) αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ας μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν άλλαξε ο πρώτος στόχος μας που είναι που είναι το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την νίκη στο «Βελοντρόμ».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Βαλβέρδε είναι αρκετά πιθανό να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες στην Τρίπολη. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα αναμένεται να επιστρέψουν ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ανησυχία για την κατάκτηση του Φρανσουά Μοντέστο, τον οποίο θα εξετάσει σήμερα το ιατρικό επιτελείο, και για το γεγονός ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει παίξει σε όλα τα ματς της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να δώσει φανέλα βασικού στον Μόνχε, ο οποίος αν και δεν έπαιξε στο ντέρμπι – στο παιχνίδι με τον Άρη είχε δείξει πως μπορεί να βοηθήσει.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου