ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αποθεώνει τον Ολυμπιακό ο Ευρωπαϊκός Τύπος



Αποθεώνει τον Ολυμπιακό ο Ευρωπαϊκός Τύπος

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΝΕΑ
«Μέλι» στάζει ο Ευρωπαϊκός Τύπος για τον ευρω- θριαμβευτή Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

L' equipe: Μέχρι στιγμής το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούσε παραηγοριά για τη Μαρσέιγ αλλά και αυτός ο κανός έσπασε. Ο Ολυμπιακός νίκησε καθώς από τους παίκτες του Ντεσάμπ έλειπαν σχεδόντα πάντα. Τι πάει λάθος σ' αυτήν ομάδα;
Football 365: Νέα απογοήτευση για τη Μαρσέιγ αυτή τη φορά με θύτη τον Ολυμπιακό. Θλιβερή η ομάδα της Μασσαλίας ηττήθηκε με 1-0 με γκολ στο 82'.
France Football: Η Μαρσέιγ, που ήδη βυθίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό και πλέον πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να διαπιστώσει που θα τερματίσει στον όμιλο».
Le Figaro: Παρά το γεγονός ότι η Μαρσέιγ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Βελοντρόμ, διατηρεί ακόμη πολλές πιθανότητες πρόκρισης.
Kicker: Ο Φετφατζίδης έδωσε τη λάμψη της ελπίδας. Ο Ολυμπιακός διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ελληνες χρωστούν πολλά στον Ερνέστο Βαλβέρδε και ελπίζουν ότι με νίκη κόντρα στην Αρσεναλ μπορούν να περάσουν.
Marca: Ενα γκολ του Φετφατζίδη σχεδόν 10 λεπτά πριν από τη λήξη χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε στη Μασαλία και ενίσχυσε τις πιθανότητές του για πρόκριση.
Skysports: Η Μαρσέιγ υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό της και ο Φετφατζίδης έδωσε πολλές ελπίδες στον Ολυμπιακό για πρόκριση.

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου