ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Με κόσμο στην Τρίπολη

Με κόσμο στην Τρίπολη

24/11/2011
Ήταν παράλογο οι φίλοι του Ολυμπιακού να μην μπορέσουν να μεταβούν στην Τρίπολη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος των πρωταθλητών, όπου έχει ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στους «ερυθρόλευκους», δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Και επειδή μιλάμε με στοιχεία, 4.500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ντόρτμουντ, 3.500 στο Λονδίνο, 1.000 στη Μασσαλία και δε συνέβη το παραμικρό, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επίσης στο Καραϊσκάκη φιλοξενήθηκαν 1.600 οπαδοί της Ντόρτμουντ και περίπου 400 της Μαρσέιγ. Όλοι τους δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά, ότι οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού ευχαρίστησαν δημόσια την διοίκηση του Ολυμπιακού, για την φιλοξενία που τους παρείχε στο ντέρμπι.
 
Όλοι λοιπόν έμειναν ικανοποιημένοι, εκτός από έναν!  Του κυρίου Χρήστου Παπουτσή (δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού…) που προΐσταται της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι κύριοι αυτοί προσπάθησαν να “κρυφτούν” πίσω από την αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας, γνωρίζοντας καλά ότι αν πήγαιναν οργανωμένα και ελεγχόμενα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, όλα θα κυλούσαν καλά. Εάν όμως πήγαιναν μεμονωμένα, ποιος θα μπορούσε να εγγυηθεί γι’ αυτούς; Ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για ότι μπορούσε να συμβεί;

Μήπως αυτό τελικά ήθελαν να δημιουργήσουν με την αρχική στάση τους, που τελικά άλλαξαν μετά την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης του Ολυμπιακού, αλλά και τη σθεναρή στάση της διοίκησης του;

Μήπως κάποιοι θέλουν να τιμωρηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού, σε γεγονότα “σκοτεινά”, πλήττοντας έτσι την προσπάθεια μια ομάδας που είναι σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο; Ποιος βολεύεται από μια πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού; Μήπως οι πράσινοι και όσοι έχουν “παναθηναϊκά” αισθήματα, εβρισκόμενοι σε καίρια σημεία;
Επιτέλους, μετά την παρέμβαση του γ.γ.Α., ο οποίος παρενέβη σε πολλές άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει αδικήσει κατάφωρα τον Ολυμπιακό, δόθηκε η σχετική άδεια και έτσι ο Ολυμπιακός θα πάρει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης!

Κάπου εδώ όμως πρέπει και να πάψουν τα παλαιοκομματικά, ρουσφετολογικά κολπάκια!

Δεν μπορούν να κρύβονται κάποιοι πίσω από κάποια όργανα της αστυνομίας που δεν προλαμβάνουν, αλλά καταστέλλουν! Δεν μπορούν να κόβουν τη χαρά του γηπέδου από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν δείξει ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με τις οργανωμένες μετακινήσεις τους!

Όλοι στον Ολυμπιακό πλέον νιώθουν δικαιωμένοι με την αποψινή εξέλιξη, και περιμένουν από τους φιλάθλους της ομάδας να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά τους και να δείξουν πόσο προστατεύουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Ας μη δώσουν για πολλοστή φορά σε κανένα λαβή για κακεντρεχή σχόλια, αφού βλέπουν ότι κάποιοι κύριοι περιμένουν συνεχώς την ομάδα στη γωνία….
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου