ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμος για απόλυση ο Ντεσάν

Έτοιμος για απόλυση ο Ντεσάν

25/11/2011
Προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν, όπως παραδέχτηκε την Παρασκευή στην συνέντευξη Τύπου πριν το γαλλικό ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Βελοντρόμ» έφερε τριγμούς στην ομάδα της Μασσαλίας. Ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ επαναστάτησε επειδή δεν ξεκίνησε βασικός με αποτέλεσμα να έχει έντονη λογομαχία με τον Ντεσάν και τον Γάλλο προπονητή να τον στέλνει για προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα.

Μια πιθανή ήττα από την Παρί στο «Βελοντρόμ» την Κυριακή θα ολοκληρώσει μια εφιαλτική εβδομάδα για τη Μαρσέιγ και θα σημάνει την απόλυση του Ντεσάν.

«Ξέρω πως αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μου, υπάρχει συνέχεια αυτή η απειλή. Το γνωρίζω», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε: «Εχει συμβεί σε άλλους προπονητές οι οποίοι μάλιστα είχαν καλά αποτελέσματα, όπως ο Φάμπιο Καπέλο στην Ρεάλ. Η κατάσταση είναι πολύπλοκη τόσο για την ομάδα όσο και για μένα αλλά η προσωπική μου κατάσταση δεν είναι προτεραιότητα».

«Προετοιμαζόμαστε για το κρίσιμο ματς που μας περιμένει. Τα παιχνίδια της ΟΜ με την ΠΣΖ πάντα έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην 10η θέση και συναντάμε την Παρί, η οποία είναι το φαβορί για τον τίτλο βάση της οικονομικής της ισχύς και της θέσης της στην βαθμολογία. Υπάρχουν όλα τα συστατικά για ένα σπουδαίο ματς και θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την πόλη και τους οπαδούς τη ομάδας».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου