ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τους έκανε άνω, κάτω ο Ολυμπιακός

Τους έκανε άνω, κάτω ο Ολυμπιακός

25/11/ 2011 
Εκτός αποστολής για το ματς της Μαρσέιγ με την Παρί, έμεινε ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Ντιντιέ Ντεσάν!
Η ήττα από τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως είχε παρενέργειες για την Μαρσέιγ, αφού, σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ζινιάκ είναι δυσαρεστημένος από τον προπονητή του, επειδή περίμενε να παίξει βασικός κόντρα στους ερυθρόλευκους και το πρωί της Πέμπτης, οι δύο τους είχαν λεκτική διαμάχη, μετά την οποία ο Γάλλος επιθετικός δεν μιλούσε στον Ντεσάν!
ΖΙΝΙΑΚΜάλιστα το επεισόδιο συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, παρουσία και των υπόλοιπων παικτών της ομάδας και είχε ως αποτέλεσμα, ο Ζινιάκ να μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να προπονείται με την δεύτερη ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοίκηση της ομάδας, αναφέρει:
«Λόγω απρεπούς αντίδρασης του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ προς τον Ντιντιέ Ντεσάμπ κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της 11άδας πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, η διοίκηση της Μαρσέιγ αποφάσισε να αφήσει τον παίκτη στις ρεζέρβες μέχρι την επόμενη Τρίτη».
Ο Ζινιάκ έχασε το ξεκίνημα της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στις 25 Οκτωβρίου, σε ματς για το Λιγκ Καπ με τη Λανς.
Ο Ντεσάν πάντως, δείχνει να προτιμά τους Ρεμί και Αγιού, γεγονός που ο ίδιος δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα.
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου