ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει το ΝΒΑ!

Αρχίζει το ΝΒΑ!

26/11/2011
Αρχίζει το ΝΒΑ! 
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη λήξη του lockout και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών! Μετά από συνάντηση που διήρκεσε 15 ώρες και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.

Απομένει πλέον η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις των δύο ενώσεων, ιδιοκτητών και παικτών, για να αρχίσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα καμπ των ομάδων θα ανοίξουν στις 9 Δεκεμβρίου και η κανονική περίοδος θα περιλαμβάνει 66 αγώνες για κάθε ομάδα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ναυαγεί για τον Ολυμπιακό η περίπτωση απόκτησης του Τζορτζ Χιλ, ενώ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το ΝΒΑ οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με ομάδες. Ανάμεσά τους οι Ντερόν Ουίλιαμς, Λαμάρ Όντομ, Τόνι Πάρκερ, Νικολά Μπατούμ, Ρόνι Τουριάφ, Μπορίς Ντιαό, Ταϊρίκ Έβανς, Ερσάν Ιλιάσοβα, Τιάγκο Σπλίτερ, Τζόρνταν Φάρμαρ, Γκόραν Ντράγκιτς, Τάι Λόσον, Ρούντι Φερνάντεθ, Σερζ Ιμπάκα, Τιμοφέι Μοζγκόφ, Μεχμέτ Οκούρ κ.α.

«Συμφωνήσαμε, υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και απομένουν κάποιες εγκρίσεις που πρέπει να δοθούν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και η σεζόν θα αρχίσει στις 25 Δεκεμβρίου», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

«Σκεφτήκαμε πως είναι προς όφελος και των δύο πλευρών να βρούμε μία λύση για να σώσουμε τη σεζόν και το άθλημα», τόνισε με τη σειρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης παικτών, Μπίλι Χάντερ.

Για να εγκριθεί η συμφωνία απαιτούνται 15 ψήφοι από τους 29 ιδιοκτήτες του ΝΒΑ (από τη στιγμή που οι Χόρνετς ανήκουν στη λίγκα, μέχρι να βρεθεί αγοραστής), ενώ η ένωση παικτών χρειάζεται απλώς την πλειοψηφία των ψήφων από τα 430 μέλη της.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου