ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μακούν: "Εξασφάλισα άδεια για να γυρίσω στην Ελλάδα"

Μακούν: "Εξασφάλισα άδεια για να γυρίσω στην Ελλάδα"

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Ζαν Μακούν ξεκαθάρισε πως πήρε την σχετική άδεια από τον προπονητή του για να επιστρέψει στην Ελλάδα, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους τον κατηγόρησαν ως υποκινητή της άρνησης των διεθνών να αγωνιστούν στο φιλικό με την Αλγερία.
Στην ιστοσελίδα "Footafrica365" μίλησε ο Ζαν Μακούν και απάντησε σε όσους συμπατριώτες του τον υπέδειξαν ως έναν από τους υποκινητές της άρνησης των υπόλοιπων διεθνών της Εθνικής Καμερούν να αγωνιστούν στο φιλικό ματς κόντρα στην Αλγερία εξαιτίας των οφειλομένων από την Ομοσπονδία.
Ο 28χρονος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως είχε πάρει την σχετική άδεια από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Είχα μιλήσει μερικές ημέρες πριν με τον προπονητή και μου είχε δώσει άδεια να επιστρέψω στην Ελλάδα για να προετοιμαστώ με τον Ολυμπιακό, επειδή είχαμε σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει από τον αγώνα με τον Κονγκό, όταν δεν ήμουν στην ομάδα", επεσήμανε αρχικά ο Μακούν και συνέχισε:

"Ο Ετό πρότεινε κάποιες λύσεις στην Ομοσπονδία και δεν του απάντησαν. Η απόφαση για να γίνει αποχή πάρθηκε από κοινού και τη στήριξαν όλοι οι παίκτες. Ο Τζεμπούρ και o Αμπντούν με ρώτησαν τι συνέβη και τους εξήγησα πώς είχε η κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν το περίμενε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου