ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Οι μεταδόσεις Σούπερ Λίγκας και Πρέμιερ Λιγκ

Οι μεταδόσεις Σούπερ Λίγκας και Πρέμιερ Λιγκ

25/11/2011 
Οι μεταδόσεις Σούπερ Λίγκας και Πρέμιερ Λιγκ
Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τις μεταδόσεις των αγώνων της Σούπερ Λίγκας και της Πρέμιερ Λιγκ απ' τη Nova...

Οι μεταδόσεις της Σούπερ Λίγκας
To Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η αγωνιστική αρχίζει με το παιχνίδι Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα, στις 17.15, από το Novasports 3, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα, από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα.
Στις 19.30, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε High Definition από το Νovasports HD & Novasports 1, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Μανώλη Βογιατζάκη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας από το Novasports 2, σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Στις 17:15, διεξάγονται δύο αγώνες: ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Παναγιώτη Στεφάνου, από το Novasports 3 και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ο.Φ.Η. σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάνη και του Διονύση Στρούμπου, από το Novasports 2.
Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στην Τρίπολη. Στις 19.30, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (Novasports 2), σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Γαβαλά.


Η Πρέμιερ Λιγκ
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου παρακολουθήστε τους αγώνες:

Η Μπλάκμπερν, αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Στόουκ στις 14.45, o αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports HD & Novasports 1, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.
Στις 17.00, η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ υποδέχεται τη Νιουκάστλ, σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη, από το Novasports HD & Novasports 1. Την ίδια ώρα, η Γουέστ Μπρόμγουιτς αντιμετωπίζει στην έδρα της την Τότεναμ , στο Νovasports 7, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.
Στις 19.30, η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην κρίσιμη τελευταία αγωνιστική του Champions League, αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φούλαμ, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 2, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου παρακολουθήστε τους αγώνες:

Η Σουόνσι υποδέχεται την Άστον Βίλα, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, στις 15.30, από το Novasports HD & Novasports 1.
Στις 18.00, μη χάσετε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτυ, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, από το Novasports HD & Novasports 1

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου