ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τσάκας για Σισέ και Ροναλντίνιο

Τσάκας για Σισέ και Ροναλντίνιο

Με αφορμή την ενδεχόμενη παρουσία του Σισέ στο ΟΑΚΑ αλλά και το "καυτό" βίντεο του Ροναλντίνιο, ο Τσάκας πήρε θέση και απάντησε. Τι είπε για την νομοθεσία και την άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα.

Το "καυτό" βίντεο του Ροναλντίνιο σχολίασε ο Βλάσης Τσάκας ενώ τόνισε πως θα μιλήσει και με τον Τζιμπρίλ Σισέ αν έρθει στο ΟΑΚΑ για το αν θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 FM υπογράμμισε πότε θα έρθει ο πρίγκιπας στην χώρα μας, μίλησε για την πορεία του ελέγχου που ολοκληρώθηκε, τα χρήματα που πλέον αναμένεται να μπουν αλλά και την ελληνική νομοθεσία επί του θέματος.
Απόσπασμα των όσων δήλωσε στον "Sentra FM":

- Για την πορεία του ελέγχου...

"Περιμένω τον κ. Πετρόπουλο σε καμιά ώρα, μιάμισι για να έχω τις αρχικές εκτιμήσεις. Δεν είναι κακή η εικόνα που έχω ως τώρα για τον έλεγχο. Λίγο πάνω, λίγο κάτω είναι αυτά που περιμένουμε.

Τη Δευτέρα θα έχω την έκθεση, το αργότερο την Τρίτη. Συνεχίζουμε ό,τι έχουμε πει, με απόλυτη τραπεζική δέσμευση επιδεικνύουμε τα χρήματα και περιμένουμε την τροπολογία. Δεν θα περιμένουμε και μια ζωή όμως… Αυτό που μας καίει είναι ο Γενάρης να μας βρει ιδιοκτήτες. Θέλουμε τέλος Δεκέμβρη να είμαστε διοίκηση."

- Για το αν κολλήσει η τροπολογία...

"Εχει τεθεί το πλάνο β' υπ' όψιν του πρίγκιπα, το εξετάζουμε και νομιμοποιούμε μια παρατυπία αν δεν περάσει η τροπολογία. Επειδή του ΜοU τελειώνει στις 22 Δεκέμβρη, όλα παίζουν με βάση εκείνη την ημερομηνία."

- Για το αν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω ο πρίγκιπας αν δεν περάσει η τροπολογία...


"Όχι…."

- Για τον τρόπο της καταβολής των 15.000.000 ευρώ...

"Μιλάμε για διατραπεζική συναλλαγή από τράπεζα σε τράπεζα. Η εκάστοτε τράπεζα για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πει είμαι έτοιμη να καταβάλω 15.000.000 με αυτούς κι αυτούς τους όρους. Πολύ απλό, πολύ συνηθισμένο. Πριν βγάζετε συμπεράσματα να ρωτάτε. Η τράπεζα που παραλαμβάνει το έμβασμα θα είναι ελληνική."

- Για τον Ασίς...

"Ο Ασίς είναι στη Ρώμη, Κυριακή θα έρθει. Θα τον προσκαλέσω στο γήπεδο."

- Για τον Τζιμπρίλ Σισέ...

"Με πληροφόρησαν για τον Σισέ. Αν βρεθούμε θα κάνουμε και μια κουβεντούλα γενική… Πέρασε από τον Παναθηναϊκό, άφησε το στίγμα του, η ομάδα θέλει επιθετικό γιατί όχι υπό προϋποθέσεις…."

- Για τα «κίτρινα» δημοσιεύματα για τον Ροναλντίνιο...

"Εντεκα τηλέφωνα με έχουν πάρει από εφημερίδες και σάιτ βραζιλιάνικα. Αυτοί δεν το πάνε στο «κίτρινο», ρωτάνε για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Το άλλο είναι μια προσωπική στιγμή, δικό του θέμα το τι κάνει στο κρεβάτι του. Αν στο γήπεδο βγάλει μάτια, ας τα βγάλει και στο κρεβάτι του όπως στο γήπεδο."

- Για την ΚΑΕ...

"Όχι δεν έχουμε κάνει καμιά κουβέντα. Το καλοκαίρι αν όλοι είμαστε καλά μέχρι τότε, θα μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή μας καίει η μεταβίβαση της ΠΑΕ. Κι εγώ είμαι μόνος εδώ. Βοηθούν τα εν δυνάμει μέλη του Δ.Σ., σιγά-σιγά αρχίζουμε κι οργανωνόμαστε. Ας τελειώσουμε με τη μπάλα και βλέπουμε."

- Για την άφιξη του πρίγκιπα...

"Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Δεν θα είναι εδώ με τον ΟΦΗ. Θα επιλέξουμε μια καθημερινή. Να έχουν γίνει όλα, να πάει στην Παιανία μετά τον Τζίγγερ, να δει και τα παιδιά να μιλήσει μαζί τους.

Θα βρεθεί η λύση με το που μπουν τα λεφτά. Ελπίζω να μπούμε με τον α' τρόπο γιατί κι ο β' ναι μεν είναι νομότυπος, αλλά δημιουργεί προβλήματα ηθικής τάξης."


www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου