ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

SUPER LEAGUE:11η αγωνιστικη

SUPER LEAGUE:11η αγωνιστικη


26/11/2011
 
 

Σάββατο, 26/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NovaSports 3)
Με μια νίκη στα οκτώ τελευταία τους ματς, πώς να φοβερίσουν οι Κρητικοί τους Γιαννιώτες; Και με δυο νίκες συνολικά πώς να το παίξουν εκείνοι άνετοι; Κι έπειτα από κεράσματα στην προηγούμενη αγωνιστική (οι μεν το πρώτο τρίποντο της Κέρκυρας, οι δε το πρώτο διπλό της Ξάνθης) πώς να μην ψάξουν πόντους «με το τουφέκι» στο Παγκρήτιο;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)
Με κλειστά αυτιά στις σειρήνες του κρίσιμου (και αλλιώτικου, όπως και να το κάνεις) ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ θέλει να φανεί Άγγλος στο ραντεβού του με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Θα προσπαθήσει να τον… καθυστερήσει η Κέρκυρα, αν (και μόνο αν) εμφανίσει τα σημεία ζωής που για πρώτη φορά έδειξε με τον Εργοτέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Πρώτα απ’ όλους η ΑΕΚ! Και κυριολεκτικά αν νικήσει! Προσπαθώντας να βάλει το αγωνιστικό πάνω από τα προβλήματα, αν βάλει… από κάτω στο γήπεδο και τον Παναιτωλικό, η «Ένωση» θα αναπνεύσει -έστω και λίγο- αέρα κορυφής! Σε έδρα που ζει και αναπνέει για μεγάλο παιχνίδι μετά από χρόνια και απέναντι σε αντίπαλο που θέλει να ανανεώσει το βαθμολογικό του «οξυγόνο», αναμένεται ματς που θα… κόψει την ανάσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού


Κυριακή, 27/11

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (15:00, NovaSports 2)

«Ο θάνατός σου η ζωή μου»! Κλισέ-ξεκλισέ, νωρίς-ξενωρίς, είναι δεδομένο πως οι (καθυστερημένα) νεοφώτιστοι βλέπουν σαν… ξερολούκουμο ο ένας τον άλλο για την πρώτη τους νίκη! Έχοντας προσγειώσει τον Ατρόμητο (κι έχοντας αγχώσει την ΑΕΚ), οι Βοιωτοί ειδικά δείχνουν έτοιμοι να ανοίξουν το κουτί με τα τρίποντα. Εκτός κι αν κάνουν την έκπληξη (τέτοια θα είναι) οι Δραμινοί και το… διαρρήξουν πρώτοι!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Χαρίτος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (17:15, NovaSports 2)
Αποθεώστε τον πρωτοπόρο, χειροκροτήστε τον που έφυγε όρθιος (και) από το «Καραϊσκάκη», δείτε τον να προσπαθεί να προσφέρει το θέαμα που τον έχει κρατήσει αήττητο μέχρι τώρα. Και όλα αυτά με 10 ευρώ! Με γενική είσοδο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει ν’ αποφύγει μπελάδες σαν αυτούς που δημιούργησε ο ΟΦΗ στον Ολυμπιακό. Έστω κι αν θα τον υποδεχθεί μετά το πρώτο ματς που έχασε (μαζί με τους Μάντζιο και Ταυλαρίδη) από τον Σεπτέμβρη!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Πανιώνιος-Άρης (17:15, NovaSports 3)
Χωρίς τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, αλλά με τα ίδια οικονομικά προβλήματα που νιώθει να τον πνίγουν, ο Πανιώνιος θέλει να μιμηθεί απέναντι στον Άρη τον τρόπο (νίκη) που εκείνος κατάφερε να ξεφύγει λίγο από τη «μαυρίλα». Αν βρει απέναντί του τον ίδια ομάδα που απέδειξε καθυστερημένα στο «Γεντί Κουλέ» πόσο ΔΕΝ της αξίζει η θέση της στη βαθμολογία, δύσκολα θ’ ακουστούν επιφωνήματα ανακούφισης απ’ την πλατεία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (19:30, ΝΕΤ)
Την περίοδο που η Ξάνθη ταλαιπωρούνταν μακριά απ’ το γήπεδό της (έξι ματς εκτός), ο Ατρόμητος εκμεταλλευόταν το δικό του για να μένει ψηλά κι αήττητος. Την Κυριακή, δε, που πάτησε εκείνος την… μπανανόφλουδα του Λεβαδειακού, οι ακρίτες καθάριζαν σαν πορτοκαλόφλουδα τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Ενδιαφέρον θα ‘χει την Κυριακή που θα αναπόφευκτα θα συγχρονιστούν τι… φρούτο θα είναι το ματς που θα προσφέρουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Τι Μασσαλία, τι… Τρίπολη! Δεν είναι ίδιο το background, αλλά είναι ίδιος ο στόχος! Αφού έφυγε θριαμβευτής απ’ το γαλλικό λιμάνι (κι έτοιμος να συνεχίσει να κουνάει σεντόνι) ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει όπως επιβάλλεται απ’ την Αρκαδία -κι έτοιμος να συνεχίσει να καταδιώκει (ή να ξεπεράσει σε περίπτωση «μπαλωθιάς» του ΟΦΗ) τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσει να του χαλάσει το σχέδιο ο Αστέρας, αλλά θα το καταφέρει μόνο με ευστοχία (και τύχη) σαν αυτή που πλήρωσε προ ημερών ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο, 3/12

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (16:30)
Ατρόμητος-Εργοτέλης (17:15)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30)

Κυριακή, 4/12

ΑΕΚ-Κέρκυρα (15:00)
Δόξα Δράμας-SKODA Ξάνθη (15:00)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:15)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου