ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πέταξέ το, Φέτφα!

Πέταξέ το, Φέτφα!
24, Νοέμβριος 2011 15:56
Η ατάκα προς τον Γιάννη Φετφατζίδη στην πτήση της επιστροφής και η ομιλία του γαύρου πιλότου για το τέταρτο ευρωπαϊκό διπλό που φέρνει με την ομάδα! Αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr, μέσα από το αεροπλάνο, από την επιστροφή του Ολυμπιακού.
Το RedPlanet.gr επέστρεψε στην Ελλάδα με την αποστολή του Ολυμπιακού. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος πέρασε μισή ώρα στο πιλοτήριο, "απογειώνοντας" τον Θρύλο στη Μασσαλία, αλλά και το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της απογείωσης από τη Γαλλία!

Η πτήση της χαράς, στην επιστροφή από τη Μασσαλία, ήταν απολαυστική. Κράτησε δύο ώρες και είκοσι λεπτά. Πέρασαν... νεράκι, μετά την σπουδαία εμφάνιση στο "Βελοντρόμ", που συνοδεύτηκε με νίκη 1-0 επί της Μαρσέιγ. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να επιστρέφεις νικητής στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Πρόσωπο της πτήσης; Εννοείται ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο πιλότος Αντώνης Νίκολας, ο οποίος πανηγύρισε το τέταρτο διπλό του με τον Ολυμπιακό (Μονακό, Τσερνομόρετς, Ρώμη και Μασσαλία), κάλεσε τον 21άχρονο μεσοεπιθετικό στο πιλοτήριο. "Πέταξέ το, Φέτφα", ήταν με διαφορά η καλύτερη ατάκα που ακουστηκε. Αφού πρώτα "είχε πετάξει" τον κόσμο της ομάδας στα ουράνια!




 
Ο "Φέτφα" κάθισε στο πιλοτήριο περίπου μισή ώρα και μετά επέστρεψε στη θέση του. Οι περισσότεροι παίκτες, αφού πήραν το γεύμα τους, χαλάρωσαν.

Μόνο οι Γαλλόφωνοι και οι Έλληνες του Ολυμπιακού σηκώθηκαν από τη θέση τους και συζητούσαν μεταξύ τους.

Μοδέστο και Τζεμπούρ στο αεροπλάνο by redplanetgr

Ο Γέστε χαλαρώνει και ακούει μουσική...

Ο Γέστε στο αεροπλάνο by redplanetgr


Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στο αεροπλάνο...




 
Ο Μέγκιερι στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας...

Ο Μέγκιερι ακούει μουσική by redplanetgr


Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς κατά την είσοδό τους στο αεροπλάνο.

Πάντελιτς και Μιραλάς μπαίνουν στο αεροπλάνο by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου