ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καμενί

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καμενί

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει με ανακοίνωση του τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Καμενί.
"Δεν ασχολούμαστε με τον Καμενί. Δεν μας απασχολεί κανένα μεταγραφικό θέμα στην παρούσα φάση", είναι το μήνυμα των ερυθρολεύκων με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Κάρλος Καμενί.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όχι τα μεταγραφικά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν τα σενάρια που τους θέλουν να ασχολούνται με τον Κάρλος Καμενί, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όταν προ ημερών σε δηλώσεις του, είχε τονίσει πως το κεφάλαιο ενίσχυση θα ανοίξει τον Γενάρη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να ενδιαφέρεται και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Καμενί, τα οποία προωθεί, εδώ και αρκετες ημέρες, μέσω των κειμένων του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα,τα οποία για πολλοστή φορά καλούμαστε να σχολιάσουμε, παραμονές δύσκολων αγώνων σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει η ομάδα μας μπροστά της, και στους οποίους είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου