ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σπανούλης: "Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος"

Σπανούλης: "Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος"

Ο Βασίλης Σπανούλης, πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 29 πόντους και τόνισε πως δουλειά του είναι να είναι πάντα έτοιμος στα δύσκολα, όποτε τον χρειαστεί η ομάδα, ενώ επεσήμανε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει την πρόκριση στο TOP-16. Δείτε το βίντεο.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ήταν, απλά, συγκλονιστικός στο παιχνίδι κόντρα στη Μπιλμπάο. Ο Red-Bill πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα σημειώνοντας 29 πόντους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πέτυχε τους 18 στην τέταρτη και κρίσιμη περίοδο, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους σε μία πολύτιμη νίκη. Ο ηγέτης των Πειραιωτών στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι δουλειά του να είναι πάντα έτοιμος στα δύσκολα, ενώ επεσήμανε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο TOP-16. Παρά την κορυφαία του εμφάνιση, όμως, κράτησε χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας πως την επόμενη φορά θα είναι κάποιος άλλος που θα κάνει την διαφορά.
Ο Βασίλης Σπανούλης, σχολίασε: "Είχαμε πει ότι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Αν χάναμε θα μέναμε εκτός Top - 16 και έτσι δεν είχαμε περιθώρια για ήττα. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ συγκεντρωμένα. Κάποια στιγμή κάναμε λάθος και τους αφήσαμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Μας τιμωρούσαν κάθε κακή επιλογή με αυτό τον τρόπο. Παίξαμε ψυχωμένα και βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες, βελτιώσαμε τα ποσοστά μας στην επίθεση και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ με εποτέλεσμα να πάρουμε μια σημαντική νίκη, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Το έχω πει πολές φορές, αλλά είμαστε μια καινούργια ομαδα. Τα νεά παιδιά χρειάζονται αυτά τα ματς για να παίρνουν εμπειρίες. Θέλουμε χρόνο. Από εδώ και πέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα ματς που έρχονται και είναι εξίσου σημαντικά. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ένιωσα πίεση γιατί η άμυνα της Μπιλμπάο προσαρμόστηκε επάνω μου. Έτυχε να είμαι εγώ που έκανα τη διαφορά στο τέλος, την επόμενη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Όλοι χρειάζεται να βάλουν από ένα λιθαράκι", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στη συνέχεια, τόνισε: "Προσπαθώ συνέχεια να είμαι έτοιμος. Για εμένα μετράει πάντα η επόμενη φάση και όχι τι έγινε προηγουμένως. Πιστεύω πως η ομάδα λειτουργεί σωστά, και ίσως βρεθεί κάποιο άλλο παιδί να κάνει τη δουλειά σε κάποια παιχνίδια. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Το τελευταίο που σκεφτήκαμε ήταν η διαφορά απόψε, θέλαμε μόνο τη νίκη. Πιστεύω πως ακόμη και με πέντε νίκες μπορεί κάποιος να περάσει πρώτος  από αυτόν τον πολύ δύσκολο όμιλο. Στόχος είναι να περάσουμε στο TOP-16, στη επόμενη φάση".


RedPlanet.gr - Σπανούλης μετά το ματς με Μπιλμπάο by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου