ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μουρίνιο ξέρει ήδη την επόμενη του ομάδα

Ο Μουρίνιο ξέρει ήδη την επόμενη του ομάδα

28/12/2011

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, με πολλούς υποστηρικτές και άλλους τόσους εχθρούς! Κάθε δήλωσή του γίνεται πρώτο θέμα όχι άδικα, κι αυτό είναι κάτι που ο «Special One» το δουλεύει πάντα…

Η δήλωσή του για επιστροφή στην Αγγλία, που έκανε μόλις χθες στο ραδιόφωνο του BBC, έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Όταν το 2007 άφηνε το μεγάλο νησί και την Τσέλσι για το Μιλάνο και την Ίντερ, οι πάντες γνώριζαν ότι ο Μουρίνιο αργά ή γρήγορα θα επέστρεφε στην Αγγλία!

Αυτή είναι η επιθυμία του, το πάθος του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρόκειται για πανέξυπνο και δαιμόνιο άνθρωπο που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ακόμη και η επιλογή της στιγμής έχει την δική της αξία στην δήλωση του Ζοσέ.

Με την φημολογία για αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το καλοκαίρι, μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Μουρίνιο ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στην διάθεση των «κόκκινων διαβόλων».

Γιατί αν πιστεύει κάποιος ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ονειρεύεται ξανά Λονδίνο και Τσέλσι, είναι γελασμένος.

Ο Ζοσέ έβαζε πάντα υψηλούς στόχους, γι αυτό άλλωστε έφτασε και στην κορυφή των προπονητών, κάνοντας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να σφάζεται στα πόδια του.

Ο αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ από την φάση των ομίλων του Champions League-κάτι που συμβαίνει σπάνια-νομίζω ότι άνοιξε το δρόμο του Μουρίνιο για το Μάντσεστερ.

Η επιλογή που κάνει πάντα στις ομάδες που θα προπονήσει είναι στοχευμένη, ψάχνοντας το κίνητρο για να χτίσει την επόμενη μέρα.

Το ίδιο έκανε και στην Πορτογαλία με την Πόρτο, που την επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης, κάτι ανάλογο αργότερα με την Τσέλσι που της χάρισε ξανά το πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια! Μια από τα ίδια και στην Ιταλία με την Ίντερ να επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά τρόπαια ύστερα από 45 χρόνια!

Επόμενος σταθμός του «Special One»η Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο την επιστροφή της Βασίλισσας στον θρόνο. Είτε στην Ισπανία, σπάζοντας το κατεστημένο της Μπαρτσελόνα, είτε στην Ευρώπη μέσω του Champions league..

Αν το καταφέρει εφέτος νομίζω ότι η επιστροφή στο αγαπημένο του νησί θα γίνει ακόμη πιο εύκολη.

Άλλωστε, εύκολα έφυγε από τον πρόεδρο της Πόρτο, Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα, εξίσου εύκολα αποχώρησε από την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς. Δεν άνοιξε ρουθούνι όταν αποχώρησε από το Μιλάνο και την Ίντερ του Μοράτι, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αρκεί να την επαναφέρει στην πρώτη θέση.

Γιατί, όταν οι ομάδες του πανηγυρίζουν την κατάκτηση τροπαίων, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό του, αποχωρώντας πάντα πρώτος…

www.aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου