ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος οι προπονήσεις για το 2011

Τέλος οι προπονήσεις για το 2011

Με ιδανικό σχεδόν τρόπο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/12) η τελευταία, για το 2011, προπόνηση του Ολυμπιακού αφού όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά με μονάχα τον Φέισα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Την τελευταία τους προπόνηση για το 2011 έκαναν το πρωί του Σαββάτου, οι ερυθρόλευκοι και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο μοναδικός παίκτης που ακόμη δεν είναι έτοιμος είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος και ακολούθησε ατομική εκγύμναση.
Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα έχουν ρεπό την Κυριακή (1/1), ημέρα της πρωτοχρονιάς και θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρα (2/1).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1/12, 19:30) με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο 'Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
 Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό αύριο, ενώ θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (2/1/12) στις 18:00".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου