ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλες εκπτώσεις στα λιγοστά εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου!

Μεγάλες εκπτώσεις στα λιγοστά εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου! 

28/12/2011

ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΜε πολύ χαμηλές τιμές, ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να «καπαρώσει» τη δική του θέση στο ΝΑΟ, ενόψει των ΜΕΓΑΛΩΝ αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Οι αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στη Superleague, τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως επίσης και το κομβικό παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν για το  Europa League μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που επιθυμούν διακαώς να μπορούν να βρίσκονται σταθερά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να στηρίζουν τη λατρεμένη ομάδα τους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει στον κόσμο της τα τελευταία εισιτήρια μιας συγκλονιστικής, όπως διαγράφεται, αγωνιστικής χρονιάς!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές στις κάρτες διαρκείας του β' γύρου:
«Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση των ολίγων Εισιτηρίων Διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League) με 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής.
Η διάθεσή τους γίνεται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων Διαρκείας, στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-17:00, τηλέφωνο πληροφοριών 210 4800901.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 285€, 350€, 425€, 550€, 1.000€ & 1.925 € (VIP)
Το πάθος των ερυθρολεύκων φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο. Γι’ αυτό άλλωστε αγόρασαν χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας – (17.254) μέχρι σήμερα, δίνοντας για μια ακόμα φορά το εντυπωσιακό «παρών» τους και ενισχύοντας την ομάδα ως ο δωδέκατος παίκτης, στον οποίο πάντα μπορούν να υπολογίζουν και να έχουν στο πλευρό τους, τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές μας». 

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου