ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο Έλληνας και οι Άραβες

Ο Έλληνας και οι Άραβες 

29/12/2011

Η ΑΕΚ χρειάζεται χρήματα… χθες για να λύσει τα πολλά προβλήματα που απειλούν και την ίδια της την ύπαρξη και χρόνος για περαιτέρω καθυστερήσεις δεν υπάρχει. Η υπόθεση του άγνωστης ταυτότητας Άραβα υποψηφίου επενδυτή προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς, το διπλό ενδιαφέρον που προέκυψε από δύο funds από το Ντουμπάι απαιτεί διερεύνηση (για την οποία βρίσκεται από χθες εκεί ο Σταύρος Αδαμίδης) και χρόνο και φαίνεται πως άμεση λύση υπόσχεται να προσφέρει μόνο ο Έλληνας υποψήφιος επενδυτής.

Τα στοιχεία του κρατούνται μυστικά, αλλά έγινε γνωστό πως πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ με αρκετά μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος θέλει να αποκτήσει την ΠΑΕ, να καλύψει τις οφειλές καταβάλλοντας άμεσα 10 εκατ. ευρώ και παράλληλα να «ζεστάνει» τον κόσμο ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά και προχωρώντας σε δύο μεταγραφές. Φημολογείται πως πριν την Πρωτοχρονιά, πιθανώς ακόμη και αύριο, με την επιστροφή του Σταύρου Αδαμίδη από το εξωτερικό, θα συναντηθεί μαζί του για να του αποκαλύψει τα πλάνα του, ίσως και να κάνει επίσημη την πρότασή του για την ΠΑΕ.

Στα «συν» της προοπτικής του Έλληνα ενδιαφερόμενου, πέραν του ότι δεν βλέπει την ΑΕΚ αμιγώς επιχειρηματικά αλλά υπάρχει και… συναίσθημα, είναι πως φέρεται να έχει την υποστήριξη παλαιμάχων της ομάδας με λαϊκό έρεισμα, που μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο και θα αναλάβουν καίρια πόστα στο σύλλογο. Ήδη λέγεται πως έχει στο πλευρό του Μαύρο, Μανωλά, Τσιάρτα και Κασάπη.

Δεν πείστηκαν

Από λόγια «χόρτασαν». Για το λόγο αυτό, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν… συγκινήθηκαν στο άκουσμα των δηλώσεων του Σταύρου Αδαμίδη περί επαφών με τέσσερις ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της «Ένωσης». Ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει για την ώρα σε κανένα από τα μέτωπα αυτά και αυτό σημαίνει πως καλούνται να κάνουν κι άλλη υπομονή.

Οι οφειλές απέναντί τους συσσωρεύονται, άπαντες έχουν δικαίωμα προσφυγής και οι 300.000 ευρώ που τους μοιράστηκαν το Δεκέμβριο δεν αρκούν ούτε για να αλλάξουν τη διάθεσή τους. Δυναμική αντίδραση από μέρους τους πιθανότατα δεν θα υπάρξει άμεσα, ωστόσο αν δεν δουν «φως» μέχρι τις πρώτες ημέρες του 2012, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ πιο αποφασιστικό από την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί πριν από δύο εβδομάδες.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου