ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μέσα και ο Μακούν

Μέσα και ο Μακούν

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την άδεια για τα Χριστούγεννα, καθώς ο Ζαν Μακούν τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Μόνο ο Φέισα στα... πιτς.
Ένα ακόμα πολύτιμο βέλος επέστρεψε στην φαρέτρα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο λόγος για τον Ζαν Μακούν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά. Επίσης, το πρόγραμμα έβγαλαν δίχως ενοχλήσεις και ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Στον αντίποδα, ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε για ακόμη μία φορά πρόγραμμα αποκατάστασης.

Να σημειώσουμε ότι, οι πρωταθλητές την Παρασκευή θα προπονηθούν το πρωί (10:30) και εν συνέχεια, όλοι μαζί θα μεταβούν στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία".

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:  

"Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά την άδεια που είχαν για τα Χριστούγεννα.

Τα νέα από την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ήταν ευχάριστα καθώς στην προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Φέισα ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:30 και ακολούθως ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θα επισκεφθούν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία".

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει προπόνηση στις 10:30 το πρωί για την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου